Active Beauty
Ez áll a csillagokban: Az active beauty 2024. áprilisi horoszkópja
Szöveg: Stefanie Angerer, Carolina Forstner

Csillagjegyek

Ez áll a csillagokban: Az active beauty 2024. áprilisi horoszkópja

A hónap csillagjegye: Kos

Annak ellenére, hogy a tűzjegyek közül ez az egyik legtüzesebb, azonnal unatkozol, ha nincs valami teendőd. Ebben a hónapban azonban nem igazán áll fenn ennek a veszélye: a Te jegyedben csoportosulnak a bolygók, ami azt jelenti, hogy rengeteg történés vár rád! Ezek azonban nem lesznek surlódásmentesek: a Merkúr félreértéseket okoz, Ca hiron (a Szaturnusz feltételezett holdja) felfedi a gyengeségeket, továbbá komplikálttá teheti a kapcsolatokat. Az egészben azonban van valami jó is: tisztázhatsz magadban bizonyos dolgokat, és belekezdhetsz a szükséges változásokba.
A hónap mantrája: Mindig kezdd újra – a bizakodó természeted sokat segít ebben!

Bika

Bolygóid mintha üresjáratban lennének – emiatt pedig néha magányosnak érzed magad. Kezeld ezt úgy, mint egy kozmikus felszólítást arra, hogy magaddal foglalkozz. 20-ától a napsütésnek köszönhetően ismét visszatér az életerőd és a jókedved. A Jupiter pedig amúgy is melletted van, és segít abban, hogy minden jól végződjön.
A hónap mantrája: Ne engedd, hogy belerángassanak különféle veszekedésekbe.

Ikrek

Változatos hónap előtt állsz: egyrészről a Kos bolygónak hála nem fogsz unatkozni, másrészről a Merkúr épp visszavonul, így félreértéseket okozhat a hétköznapok során.
A hónap mantrája: Ne bújj el, ha nehezebb időszakok jönnek. A bolygók izgalmas találkozásokat ígérnek.

Rák

Ebben a hónapban akár új hivatást is találhatsz magadnak. Lehet, hogy egy olyan új foglalkozásra vágysz, aminek több értelme van, vagy egyszerűen azt veszed észre, hogy több időre van szükséged a családod számára? Mindenesetre fontosak a jó előkészületek – a konkrét lépésekkel azonban várd meg a 27-ét.
A hónap mantrája: Kritika ellenére is tarts ki a terveid mellett.

Oroszlán

A jelenleg rendkívül erős tűzelem rengeteg életenergiával lát el. Azonban több erőfeszítésre is szükséged lesz. Lehetséges, hogy már Te is érzed, hogy bizonyos dolgokat el kell engedned, ennek ellenére ragaszkodsz hozzájuk. A Merkúr most segít abban, hogy kiderítsd ennek okait.
A hónap mantrája: Légy bátor, és tedd fel magadnak a jó kérdéseket.

Szűz

A kapcsolatok területén a Mars miatt igencsak erős idegekre lesz szükséged. Át kellene beszélnetek néhány kérdéskört, a hangulat azonban gyakran feszült. Amennyiben hiányzik a figyelmesség, inkább napold el a beszélgetést. Rendkívül jól megérzed, hogy mikor füllent vagy hazudik valaki: gyorsan rájössz a titkokra.
A hónap mantrája: Borús gondolatok esetén beszélgess valakivel, ez belátásra bír.

Mérleg

Érzed, hogy az élet sokkal szórakoztatóbb kettesben, mint egyedül. A naptárba jelölj be bizonyos időpontokat, melyeket kettesben töltötök, így nem feledkeztek meg egymásról a rohanó hétköznapokban. A párkapcsolatra vágyó szingliknek azt tanácsolják a csillagok, hogy váljanak láthatóvá. Fontos: ne siesd el a dolgokat, randizz sokat, így nő az önbizalom.
A hónap mantrája: Szánj időt az emberek megismerésére, és ne siesd el a barátkozást.

Skorpió

Az egyik legnagyobb erősséged, hogy bele tudsz mélyülni bizonyos dolgokba. Ezt a tehetségedet most bevetheted néhány komplikált probléma megoldása során. Fontos, hogy ne feledkezz meg a magánéletedről sem, főleg április utolsó hetében.
A hónap mantrája: Lepd meg a párodat vagy a barátodat egy finom ebéddel, vacsorával vagy egy koncertlátogatással. Ez friss energiával tölt fel.

Nyilas

Ez egy remek hónap arra, hogy rendbe hozd a háztartást. A kisebb javításokra, melyeket eddig csak halogattál, most keríts sort. Esetleg festeni támad kedved? Kérj segítséget a barátaidtól, ezáltal remek buli lesz a festésből. A munka befejezése után pedig tarts egy levezető partit.
A hónap mantrája: Ne feledkezz meg arról, hogy élvezni kell az életet!

Bak

A személyes és munkahelyi kötelezettségeket ebben a hónapban nehéz egyensúlyban tartanod. Beszélj nyíltan a családoddal a belső konfliktusaidról, azonban minden esetben kerüld a szemrehányást!
A hónap mantrája: Arra helyezd a hangsúlyt, amit már elértél, és légy hálás magadnak.

Vízöntő

Vízöntő:
Kommunikációs tehetségedet most teljes mértékben kiélheted. A Vénusznak köszönhetően a sármoddal majdnem mindenkit leveszel a lábáról. Figyelj azonban arra, hogy a történeteid ne legyenek nagyon eltúlozva – az egyenes és világos kommunikáció most különösen értékes.
A hónap mantrája: Áprilisban előszeretettel utazol. Ezeket a kiruccanásokat kösd össze a család vagy a barátok meglátogatásával.

Halak

Most szeretnél megvalósítani fontos terveket? A csillagok segítenek ebben! Ennek ellenére szánj elegendő időt a pontos és alapos tervezésre. A hónap vége felé egy kicsit gyengének érezheted magad: támogasd az immunrendszered vitaminokkal és pihenéssel.
A hónap mantrája: A siker legfontosabb hozzávalói – főleg a hónap közepén – a fókuszálás, a kitartás és a higgadtság.