Active Beauty
Ez áll a csillagokban: Az active beauty 2023. novemberi horoszkópja
Szöveg: Stefanie Angerer, Carolina Forstner

Csillagjegyek

Ez áll a csillagokban: Az active beauty 2023. novemberi horoszkópja

Kos

A Vénusznak köszönhetően 8-án egy csodálatos időszak kezdődik el a szerelmi életedben. Egész hónapban remek találkozások várnak rád, melyek szerencsét hozhatnak, legalábbis akkor, ha ezekre nyitott vagy. Mivel egy öntörvényű és határozott Kos vagy, ez nem mindig könnyű számodra.
Boldogságtipp: Vesd le a páncélod, és békésen közelíts mások felé.

Bika

22-éig a kapcsolataid kerülnek a figyelem középpontjába. Ez egy remek időszak a reflektálásra. Gondold végig, hogy milyen esetekben maradtál hű az értékrendszeredhez, és mikor kötöttél túl nagy kompromisszumokat.
Boldogságtipp: A hónap közepén szánj elegendő időt a szükséges változtatásokra, hogy ne kelljen hirtelen döntéseket hoznod.

Ikrek

6-áig légy óvatos: az álmok gyorsan illúzióvá válhatnak. Ha új emberekkel ismerkedsz meg, jobban jársz, ha leveszed a rózsaszín szemüveget. Ezután azonban egy remek időszak kezdődik: 21-éig nagyon értékelni fog a családod és a baráti köröd.
Boldogságtipp: A hónap közepén kicsit lassíts a munkában, ne légy annyira nagyratörő, és bölcsen válogasd meg a szavaidat.

Rák

Egyrészről legszívesebben elbújnál otthon, hogy tudj pihenjél, másrészről azonban buliznál és ismerkednél. Ha a hónap közepére emiatt befeszülsz és megemelkedik a stresszszinted, akkor ezen ne csodálkozz.
Boldogságtipp: A sportolás, a tánc vagy a masszázs sokat segíthet, de a művészeti tevékenységek is. Itt az idő, hogy megéld a kreativitásod.

Oroszlán

Ebben a hónapban kettős hatások érvényesülnek: a hónap első felében – és főleg 13-án, újholdkor – forrni fog otthon a levegő, ugyanis ismét felszínre kerülnek a megoldatlan problémák. Próbálj meg addig távolságot tartani, amíg nem nyugszanak meg a kedélyek. A hónap közepétől azonban átveszi az uralmat a harmónia és a kreativitás.
Boldogságtipp: Éld meg a kreativitásod!

Szűz

A Vénusznak és Neptunusznak köszönhetően lesz pár olyan nap, amikor az álmodozásé lesz a főszerep, így kiszakadsz a dolgos hétköznapokból. Lehet, hogy ez némi félelemmel tölt el, hiszen félre kell tenned a tökéletességre való törekvésedet. Azonban megtanulhatod az elengedést, az odaadást és a létezést.
Boldogságtipp: Próbáld meg megtartani a semleges nézőpontodat, akkor izgalmas felismerések várhatnak rád.

Mérleg

Erre a hónapra meglepően keverednek a kozmikus erők: egyrészről teljes mértékben ki tudod élni az ismerkedés iránti vágyadat. Vénusz még inkább felerősíti a sármodat, amiből előnyöd származhat. Másrészről az értékek kerülnek a figyelem középpontjába, a személyesek és az anyagiak egyaránt.
Boldogságtipp: Az Uránusznak hála nem várt fejlemények következhetnek be, ezért 12. és 16. között légy óvatos a befektetések esetében.

A hónap csillagjegye: Skorpió

A bolygók rengeteg energiát adnak. Ezen kívül rendkívüli mértékben ki tudod élni a mélyreható és nem megalkuvó oldaladat, méghozzá azáltal, hogy egy olyan dologért állsz ki, amiért nagyon lelkesedsz és az értékeidnek is megfelel. Most figyelj arra, hogy nyíltan közöld az ötleteidet és a véleményedet. Fontos szerepet kap a közvetlenség!
Boldogságtipp: 14. körül az Uránusz hatására felerősödik a szabadság utáni vágyad. Arra utasít, hogy hajts végre fontos változásokat, de óva int a meggondolatlan lépésektől. Légy céltudatos, de ne kapkodj!

Nyilas

A lelkesedésed némileg csökkenni fog, emellett hosszantartó nyugtalanságot fogsz tapasztalni magadon. Ha lehet, akkor vegyél ki pár nap szabadságot, és ezalatt végezz el minden későbbre halasztott teendőt. Érezni fogod, ahogy csökken rajtad a nyomás. A hónap vége felé rengeteg erőt ad a Nap és a Mars.
Boldogságtipp: Az utolsó héten láss neki a terveid megvalósításának.

Bak

Annak ellenére, hogy máskor mindent megoldasz egyedül, most szükséged lesz némi segítségre. Ne ellenfélként tekints a többiekre: mindig a központi témára, feladatra fókuszálj. Lehet, hogy egy nagyobb fokú társadalmi igazságosságért küzdesz? Erre 23-áig keríts sort.
Boldogságtipp: A hónap vége felé pihenésre és vitamindús étkezésre lesz szüksége az immunrendszerednek.

Vízöntő

Ebben a hónapban szélesítsd a látókörödet, és hagyd el a már előre kitaposott ösvényt. Egy időre ki szeretnél törni a megszokott hétköznapokból? A csillagok most engedélyt adnak erre. Sőt, a külföldi projekteket is támogatják a kozmikus erők.
Boldogságtipp: Ne zárkózz el az érdekes találkozásoktól! Most olyan személyekkel ismerkedhetsz meg, akikhez már a legelején szokatlanul erősen kötődsz.

Halak

Ez egy túlnyomórészt kellemes hónap lesz számodra, amikor megerőltetés nélkül tudod megvalósítani a terveidet, és sok mindent elérhetsz. Ha szakmai ambícióid vannak, akkor vegyél részt egy továbbképzésen. November 23-ától csökken a lendületed, és feszültebb leszel.
Boldogságtipp: A shiatsu masszázs segíthet abban, hogy helyreálljon az energiaáramlásod.