Active Beauty
Ez áll a csillagokban: Az ACTIVE BEAUTY 2023. márciusi horoszkópja
Szöveg: Stefanie Angerer, Carolina Forstner

Csillagjegyek

Ez áll a csillagokban: Az ACTIVE BEAUTY 2023. márciusi horoszkópja

Kos:

Amik a hasadban táncolnak, azok nem pillangók, hanem pompázatos pávák. Ebben a hónapban alig látsz a szerelemtől, mindegy, hogy az aranylakodalmad előtt állsz, vagy szingli vagy. A sok kötelesség közül kivételesen szórj ki néhányat a fejedből – a következő 31 napban az érzéseké a főszerep.
A hónap mantrája: A természettel együtt az érzelmek is megújulnak.

Bak:

Csillagjegye bak, asszcendense hörcsög. A legjobb, ha most elkerülöd a bevásárló utcákat és a butikokat, mert elcsábítanak az új kollekciók és a trendszínek, aminek könnyelmű, elhibázott vásárlások lehetnek a következményei. Fektesd a pénzedet inkább könyvekbe, például „kaizen” olvasmányokba, amik betekintést engednek a japán életfilozófiába. A kaizen módszer lényege, hogy állandó, kicsi javítgatásokkal érjük el a változásokat. Ugyanis a hónap végén pont erre fogsz vágyni.
A hónap mantrája: A boldogság nem kívülről jön, hanem belül születik meg.

Vízöntő:

Ez a hónap a befektetéseknek kedvez. Márciusban érdemes lenne összehozni egy találkát a pénzügyi tanácsadóddal. Akkor se búsulj, ha üres a kasszád: ideális időpont a belső potenciáljaidba invesztálni, sokat olvasni, szemináriumokra járni, utazgatni. Még jó, hogy ekkora a választék!
A hónap mantrája: Csak az tud másokat boldoggá tenni, aki maga is boldog.

A hónap csillagjegye – Halak:

Tádááám! Ahelyett, hogy a színházi függöny mögül kukucskálgatnál ki, fellépsz a színpadra. Ugyan szívesen vagy a súgó szerepében, és a legszívesebben a háttérből irányítod a dolgokat, március 20-ig most mégis érdemes kilépned a rivaldafénybe. A jegyedben tartozkodó nap erősíti az önbizalmad, és végre a munkahelyeden is learatod a babérokat azért, amiért keményen megdolgoztál. Ha túl későn éred el ezen céljaidat, akkor szedd össze a bátorságod, és a saját terveid közül valósíts meg néhányat. Míg másoknak esetleg sztárallűrjei lesznek, addig te igyekezz a felhajtás ellenére is empatikus és alázatos maradni. Bravissimo!
A hónap mantrája: Az is célba ér, aki kételkedik. Néha egyszerűen csak tovább kell menni.

Bika:

Pfff, dugják csak ki a fejüket krókuszok a föld alól! Tudomást se veszel róluk. Ebben a hónapban te még távolról sem tartasz itt – hó borítja a lelkedet. Március közepén azonban kibontod szirmaidat akár egy pompás japán cseresznyevirág. Élvezd a hanamit, flörtölj, és engedd szabadjára a kreativitásod.
A hónap mantrája: Mindennek eljön az ideje.

Ikrek:

Elfogadom a Felhasználási Feltételeket – egyszerűen csak pipálgassak? Inkább ne! Ne hozz elhamarkodott döntéseket, ne írj alá meggondolatlanul szerződéseket, mert úgy tűnik, hogy egész sorokat írtak titkos tintával. Március utolsó hetében a Merkúr és a Mars szerencsére segít tisztán látni, és megfontoltan cselekedni.
A hónap mantrája: 10 másodperc gondolkodással 10 hétnyi bosszankodást spórolhatsz meg magadnak.

Rák:

Unottan firkálgatsz, mert a zoom konferencia most egy kicsit tovább tart? Nem jó ötlet. Ugyanis aki a hónapban lelkesen munkához lát, és motiváltnak mutatja magát, annak jó esélye van egy sikeres karrierugrásra. Keress rátermett partnereket a heves és inspiráló szócsatákhoz, amik feldobják az unalmas meeting-hangulatot.
A hónap mantrája: Fele munka dupla siker.

Oroszlán:

Néhány évvel ezelőtt a chipses zacskó alakú designer táskák, a repülőtaxik és a vízben feloldódó csomagolások utópisztikus ötleteknek tűntek volna. Nemrég még Te sem gondoltad volna, hogy egy vállalkozást fogsz indítani, brilliáns ötleteiddel a jövőt fogod formálni, vagy kéz a kézben boldogan fogsz valakivel egy padon üldögélni. Mostanra viszont minden lehetségessé vált.
A hónap mantrája: A boldogság benned van.

Szűz:

Ki tette a szemhéjaidra az ólomsúlyokat? Ki csomagolta az agyadat vattába? Ki tette a szívedet jégkockatartóba? A hónap közepéig azt fogod érezni, hogy csak szunnyadozik benned az életöröm – majd pedig szépen lassan megoldódnak a konfliktusok, és a tavaszi napsütésben szerencsére a fagyott érzések is kiolvadnak.
A hónap mantrája: A hullámokat nem lehet kisimítani, csak megtanulni lehet, hogy hogyan kell őket jól meglovagolni.

Mérleg:

Nem szükséges Kleopátraként 300 szamarat megfejetned, vagy Sissi császárnő módjára radikális diétákat tartanod. Viszont valamennyire tanácsos odafigyelned a testedre: egészségesen táplálkozni, eleget aludni és mozogni, esetleg egyszer-egyszer egy spa- vagy szaunanapot tartani. Ha szamártej helyett csak finom meleg vízzel töltöd meg a kádadat, már abban is jó érzés lesz elmerülni.
A hónap mantrája: Aki törődik a testével, az a lelkét is ápolja.

Skorpió:

Stop & Go a kozmoszban: a hónap elején úgy érzed, kifogytál a kreatív ötletekből, néhány nap múlva pedig csak úgy ömlenek belőled, mint a víz a csapból. Március 15. után bizonytalanság lesz úrrá rajtad. Mit is akarok? Mi is az, ami valójában jól esik nekem? Hagyatkozz a megérzéseidre, meg fogják mutatni a megfelelő irányt.
A hónap mantrája: Az úton heverő kövekből szép dolgokat lehet építeni.

Nyilas:

A csillagászati tavasz tulajdonképpen csak március 20-án kezdődik. Viszont ezt most nem tudod kivárni, és már ezelőtt tulipán ünnepet, thaiföldi songkran vagy színes indiai holi fesztivált tartasz. A hónap második felében csak megfelelő mennyiségű alvással tudod kipihenni magad. Figyelj oda magadra!
A hónap mantrája: Átmenetileg nyugodtan elveszítheted magad, ha tudod, hogy újra meg fogod találni.