Menü

Vicces és cuki halloweeni jelmezek kismamáknak

Pocakos megoldások

Home » Család » Vicces és cuki halloweeni jelmezek kismamáknak - 10.2017

Mindjárt itt a halloween, ami egyet jelent a beöltözős bulikkal! Ha olyan szerencsések vagyunk, hogy épp kisbabát várunk, vétek lenne elszalasztani a lehetőséget, hogy valamilyen frappáns kismamajelmezt öltsünk magunkra. Összeállításunkban vicces és cuki halloweeni jelmezeket is talál.

Micimackó

Mindenki kedvenc csacsi öreg medvéje a nagy kerek pocakjáról és a méz iránti rajongásáról híres. Ha már legalább a második trimeszterben járunk, akkor nem fog gondot okozni, hogy micimackós külsőnk legyen! Persze a tökéletes összhatás kedvéért legyen rajtunk minél több sárga holmi és piros póló – így garantáltan illünk majd a Százholdas Pagony lakói közé.

6 KÉRDÉS, AMIT MINDEN VÁRANDÓS NŐ UTÁL

Mágikus 8-as golyó

A mágikus 8-as golyót mindenki szereti, hiszen elég csak megrázni, és azonnal választ kapunk a kérdéseinkre. Várandósan pedig mi is lehetünk mágikus 8-as golyók! Ez a halloweeni jelmez ráadásul nem is igényel túl sok rákészülést: fekete póló tuti van a gardróbunknak, úgyhogy elég felragasztanunk rá a részleteket, és már kész is vagyunk. Azért a rázással óvatosan…

A TERHESSÉG FURCSA MELLÉKHATÁSAI

Sörhas

Oké, ez a halloweeni jelmez cseppet sem cuki, de annál viccesebb! Ha elég bevállalósak vagyunk hozzá, szinte biztos, hogy megnyerjük a jelmezversenyt. Pocakunkra rajzoljunk szemceruzával jó néhány szőrszálat, vegyünk fel bő farmernadrágot és ne feledkezzünk meg a tökéletes hajviseletről sem, ami jelen esetben egy paróka – bundesliga séróra vágva. Hát nem zseniális?

Cica gombolyaggal

Ezt a jelmezt azoknak a kismamáknak ajánljuk, akik imádják a cicákat. Macskának ugyanis bárki beöltözhet, de hogy szettjébe ilyen könnyen beépítse a gombolyagot is – na ahhoz már várandósnak is kell lenni! Viseljünk hát tetőtől talpig fekete holmikat, macskafület, illetve sminkeljük magunkat cicásra, hasunkat pedig tekerjük körbe vastag fonallal. Miaú!

FIÚ VAGY LÁNY? EZEKBŐL A JELEKBŐL KIDERÜLHET!

Ki van az erszényben?

Nemcsak rettentően aranyos, de szimbolikus jelentéssel is bír ez a halloweeni jelmez. Ha ugyanis kengurunak öltözünk az erszényünkben egy kicsi kenguruval, akkor már a jelmezünk is anyukás! És a maskara elkészítése sem olyan bonyolult, mint ahogy az első látásra tűnik… Egy barna ruhára kell csupán erszényt varrnunk, ebbe egy plüss kengurut tennünk, és már meg is vagyunk. Persze aki a tökéletességre törekszik, a füleket és a kengurusminket sem hagyhatja ki!

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk