Active Beauty
Feszegesd a határaidat!

Vállalj be olyat, amit még soha

Feszegesd a határaidat!

Személyiségfejlődésünk mérföldköve, hogy képesek legyünk olykor kilépni a komfortzónánkból. Ha fejlődni akarunk, új élményeket akarunk megtapasztalni, akkor nincs más választásunk, tágítani kell a határainkat. Ha ezt megtesszük, a legjobb dolgok történhetnek meg velünk. Segítünk, hogy csináld!

Borítsd a megszokott rutint!

Eddig mindig autóval közlekedtél? Parkolj le vele, és ülj villamosra! Teljesen más perspektívából fedezheted fel a környezeted és az embereket. Sétálj mindig más útvonalon, és fedezz fel olyan kis zugokat, amelyeket eddig nem ismertél. Borítsd a megszokott rutint: ha reggelente kávéval kezdted a napod, válts zöld teára. Ha fő edzésformád a futás, próbálj ki egy újfajta mozgást – például a jógát vagy a táncot.

Kényeztesd magad!

Csinálj valamit egyedül, amit eddig csak társaságban tudtál elképzelni! Menj moziba, színházba, múzeumba! Mindig csak mondogatod, hogy ideje lenne elmenni masszőrhöz? Ne halogasd! Sóvárogva nézed már hetek óta azt a csodálatos pöttyös ruhát? Vedd meg! Néha muszáj megtenned olyan dolgokat is, amelyeket luxusnak gondolsz. Mert megérdemled.

3 NOSZVAJI SZÁLLÁSHELY, AMIT IMÁDUNK

Próbálj ki új dolgokat!

Kóstolj meg új ételeket, tanulj új nyelveket, járj táncolni, vagy iratkozz be főzőtanfolyamra! A lényeg, hogy olyasvalamibe kezdj, amit eddig soha nem csináltál, de mindig is kedved lett volna hozzá. Ha a félelmeid gátoltak meg abban, hogy kipróbáld a búvárkodást, menj el oktatásra, merülj tanmedencében, és ha legyőzted a szorongásod – és letetted a vizsgát –, akár a tengerben is folytathatod a gyakorlatozást.

Öltözködj kicsit máshogy!

Vegyél fel olyan ruhadarabot, amit nem szoktál! Ha mindig laposban jársz, hordj magas sarkú cipőt, ha általában sportos holmikban látni téged, válts dekoltált blúzra és szoknyára, ha pedig mindig tütüben közlekedsz, próbáld ki, milyen egy laza póló-farmer szettben.

SZABADIDŐ-STRESSZ

Utazz el oda, ahol még sohasem jártál!

Mindig csak ábrándozol róla, hogy egyszer majd elutazol valahova? Kezdd el megtervezni az utazásod, és tudatosan tegyél félre, hogy megvalósíthasd. Légy szemfüles, és figyeld a repülőjegy árakat, mert lehet, hogy belefutsz egy szédületes akcióba. Csetelj, gyűjts információkat az úticélodról, kutass olcsó, de barátságos szállások után, és ismerkedj meg helybeliekkel, akik olyan bennfentes információkhoz juttathatnak, amellyel sok pénzt és fáradtságot spórolhatsz meg magadnak.