Menü

Cipőtrendek: Meneteljünk a nyárba

A mule, a slipper, a sneaker és a Mary Jane cipők idény nyáron is hódítanak.

Home » Szépség » Divat » Cipőtrendek: Meneteljünk a nyárba - 05.2017

A mule, Mary Jane és slipper kifejezésekkel úton-útfélen találkozunk. De mit is jelentenek tulajdonképpen? A tavasz és a nyár legkeresettebb cipőmodelljeiről van szó. Akinek ezek közül egyik modell sem lapul a szekrényében, idén nehezen fog tudni lépést tartani a cipődivattal. Ez évben a rózsaszín, sárga és narancs színek dominálnak, a csillámos és fémes hatású bőrcipők csak úgy tündökölnek a csillogástól, a lapos slipperek lassan maguk mögött hagyják a hagyományos Birkenstock szandálokat, a trendi sneakerekről pedig amúgy sem szeretnénk lemondani. Ezek a cipőmodellek rafináltan átvészelték a stílustöréseket. De a slipperek sem maradnak el messze a mezőnytől.

Slipperek

A slipperek lapos, fűző nélküli cipők, melyek manapság nagyrészt hátul nyitottak. A modell számára az áttörést a Gucci Princeton cipője hozta. Azóta pedig kedvezőbb árú márkák is követik ezt a vonalat, és a szűkebb pénztárcájúak számára is szép alternatívákat kínálnak.

Sneakerek

A sneakereket már rég nem sportolásra készítik. Manapság látványos részletekkel gondoskodnak a finom megjelenésről. A fémes csillogás és a printek csak kettő ezek közül.

Fancy feet. ✨✨✨ #sneakergirl

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on

Mary Jane-ek

A Mary Jane cipők fő ismertetőjegye a vékony pánt, amely a lábfejet vagy a bokát fogja át. Különböző magasságú sarokkal ellátott modellek ünneplik most a visszatérésüket.

Golden ⭐️ #revolvearoundtheworld

A post shared by Aimee Song (@songofstyle) on

Mule-ok

A mule-ok középmagas kockasarkakkal rendelkeznek és hátul nyitottak. Eredetileg elöl zártak voltak, de az új modellek már több betekintést nyújtanak.

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk