Menü

Télen az erdőben

A cabin wood, amit egyszerűen imádunk

Home » Szabadidő » Utazás » Télen az erdőben - 11.2019

A cabin wood nem más, mint egy, az erdő mélyén meghúzódó, minden luxussal felszerelt faház, távol a nagyváros zajától. S hogy miért olyan népszerű? Több okot is fel tudunk sorolni!

Közel a természethez

Akik nagyvárosi pörgésben élnek, azok számára igazi felüdülés lehet a csend, a nyugalom, a jó levegő. A cabin wood pontosan ezt tudja. Úgy kerülhetünk közel a természethez, hogy közben a kényelemről sem kell lemondanunk.

Glamping luxus kivitelben

A cabin wood tulajdonképpen a nagy sikerű glampingezés továbbgondolt verziója, amely akár télen is alternatíva lehet, ha elutaznánk valahova, hogy kipihenjük a stresszes hétköznapok fáradalmait és feltöltődjünk.

Saját wellness

Ha szeretnénk elkerülni a wellness szállodák nyüzsgését, a tömeget, ugyanakkor vágyunk azokra a szolgáltatásokra, amelyeket azok nyújtanak – a pezsgő- vagy dézsafürdőre vagy a szaunára –, akkor nem is kérdés, hogy egy cabin woood-ban a helyünk.

Erdei romantika

Ezeknek a luxus faházaknak a felszereltsége minden igényt kielégít, és kötelező eleme a kandalló, és a kinti tűzrakó, amelynél a tűz pattogását hallgatva esténként békésen lazíthatunk. Berendezése általában nagyon egyedi, és teljes mértékben az otthon melegét sugározza.

3 HELY, AMIT EGY FIÚS ANYÁNAK ISMERNIE KELL

Karnyújtásnyira a túraútvonalaktól

Ha egy kis mozgásra vágyunk, csak felkapjuk a túracipőnket és már indulhatunk is. Nem kell autóba ülnünk ahhoz, hogy kiránduljunk, de egy jó térkép a környező túraútvonalakról azért nem árt.

A 3 LEGKÜLÖNLEGESEBB MAGYAR REZERVÁTUM, AMIT MINDENKINEK LÁTNIA KELL

Gyermekkori álmok életnagyságban

Ha gyermekkori vágyunk között szerepelt egy faház a hegyek között vagy az erdőben, esetleg egy csodás tó partján, akkor most eljött az idő, hogy ezt a régi óhajunkat beteljesítsük, hiszen hazánkban és a környező országokban is egyre több ilyen házikó érhető el, amelyet kibérelhetünk egy hétre vagy akár egy hétvégére is.

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk