Menü

dm – BabaMama Expó 2019

Tartsatok velünk idén is!

Home » Család » Baba-Mama » dm – BabaMama Expó 2019 - 11.2019

A fenntarthatóság és a környezetvédelem olyan értékek, amelyek évek óta a figyelem középpontjában állnak a dm-nél. Idén a BabaMama Expo-n a már megszokott programok és kínálat mellett az is hangsúlyt kap a dm standjánál, hogy mit tudnak a családok, sőt akár a legkisebbek is a környezetükért tenni. A gyermekek játékosan tanulhatnak a témáról, és minden látogatót úgynevezett vállalás kártyák várnak, melyeken 1-1 ökotipp olvasható, amivel mi magunk is tehetünk a bolygónkért a mindennapokban.

A dm bababolt és családi pihenő is szeretettel vár mindenkit! A bababoltban sok hasznos termék között válogathattok, kiemelten a babaápolás és bio élelmiszerek kategóriájából. A BabaMama Expó alatt a vásárlók kedvezményre és extra pontokra tehetnek szert, és megkóstolhatják a dmBio választékát is. Minden látogatót sminkes, fodrász és masszőr vár, a legjobb pillanatokat helyben készült fotókkal is megörökíthetitek. Aki teszteli a tudását az active beauty törzsvásárlói kvízen, idén sem megy haza üres kézzel.

 

A kicsik és nagyok ügyességi játékokon próbálhatják majd ki magukat, ami olyan fontos témára hívja fel a figyelmet, mint a szelektív hulladékgyűjtés. Emellett lesz arcfestés, csillámtetoválás, és természetesen Saubär macival, a dm kabalafigurájával találkozhatnak és fotózkodhatnak a gyerekek. Rengeteg ajándékkal, izgalmas programmal, meglepetésekkel, szerencsekerékkel várunk Benneteket!

Találkozzunk november 22. és 24. között a Budapest Sportarénában az idei BabaMama Expo-n!

További részletek: www.babamamaexpo.hu

 

Kedvcsinálónak itt a tavalyi BabaMama Expóról készült videónk!

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk