Menü

Az Emmy-díjátadó legszebb ruhái

Ezt viselték a sztárok a vörös szőnyegen

Home » Szépség » Az Emmy-díjátadó legszebb ruhái - 09.2017

Vasárnap átadták az Emmy-díjakat, ezzel pedig elindult a díjátadó szezon és a vörös szőnyeges szettek mustrája. Az Emmy-t egyébként a tévés Oscarként is szokták emlegetni, hiszen nemcsak a felhajtás olyan nagy körülötte, de ez a legnevesebb tévés díj, amelyet egy sorozat vagy egy színész megkaparinthat. Mi most nem a tévés produkciókat, hanem a sztárok vörös szőnyeges megjelenéseit díjazzuk!

A SZTÁROK KEDVENC ŐSZI SZETTJEI

Sarah Hyland
A Modern család című sorozat fiatal sztárja valóságos dívaként vonult az Emmy vörös szőnyegén. Az ejtett vállú ruha egyszerű, mégis izgalmas, ráadásul a szezon kedvenc színében, a bordóban pompázik. Sarah sminkjében és fülbevalójában is visszaköszön ez az árnyalat, frizurája pedig hanyagul elegáns.

Nina Dobrev
A Vámpírnaplók egykori Elenája igazán bevállalós: a vörös szőnyegen is vöröset viselt! Az alakot szorosan követő, sellőlány fazonú ruha tökéletesen kiemelte a színésznő csodás alakját, a féloldalas frizura pedig formás vállára is felhívta a figyelmet. Nina sminkje szemhangsúlyos volt, ajkára csupán szájfény került.

SZTÁROK DIÉTATIPPJEI

Kristen Bell
A Gossip Girl – A pletykafészek narrátora egy mesés virágmintás estélyiben jelent meg a díjátadón. A ruhát nemcsak virágok, de strasszkövek is díszítették, így nem csoda, hogy a színésznő a natúr sminkre és a laza frizurára szavazott.

Blake Lively
Még egy Gossip Girl szereplő, és még egy piros ruha… A Serena van der Woodsent alakító szőkeség egy mélyen dekoltált és combig sliccelt estélyit választott a jeles eseményre, az ékszerválasztásnál azonban már visszafogottabb volt: beérte egy apró fülbevalóval és egy hangsúlyos karpereccel. Frizuráját és sminkjét is a letisztultság jellemezte.

Emilia Clarke
A Trónok harca Daenerys Targaryenje a nude trendet éltette a 69. Emmy-n. Alakkövető testszínű ruhája egyszerűnek tűnt, ám a dekoltázsa igazán figyelemre méltó volt. Haját egyszerű kontyban viselte, míg tekintetét füstös szemfestéssel emelte ki.

SZTÁROK SZÉPSÉGÁPOLÁSI BŰNEI

Julianne Hough
A Hallatlan című sorozat sztárja csodásan festett a vörös szőnyegen! A rafinált fekete ruha, amelyen tüllből készült applikált virágok voltak, már önmagában is szemetgyönyörködtető volt, Julianne azonban tovább fokozta a hatást ékszereivel, elegáns copfjával és üde hatású sminkjével.

Amanda Hall
A Szilícium-völgy Monica Hallja annak ellenére tündökölt, hogy túl sokat mutatott volna dekoltázsából, hátából vagy combjából… Persze sokat sejtetett ez az áttetsző, garbós estélyi, amelyhez szorosan hátrafogott konty és cicásra húzott szem dukált.

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk