Menü

Miért jó az arany a bőrünknek?

Szépít kívül-belül

Home » Szépség » Szépségápolás » Miért jó az arany a bőrünknek? - 09.2019

A kínai orvoslásban évszázadok óta használnak aranyat, mostanra azonban a szépségápolás is felfedezte jótékony hatását, így egyre több aranyat tartalmazó terméket dobnak piacra. De vajon miért jó a bőrünknek?

Az arany hatása

A desztillált vízben feloldott aranyrészecskék a töltöttségük miatt taszítják egymást, így mindvégig lebegő állapotban maradnak. Testünk többi funkciójához hasonlóan a sejten belüli javítórendszerek is az elektronok zavartalan áramlásától függenek. Ezek a regenerációs folyamatok azok, melyeket az arany képes támogatni, a sejtkárosodás előfordulását pedig csökkenteni. Így lehetséges, hogy több héten át tartó használata után valóban feszesebb lesz a bőrünk. Pozitív tulajdonságai közé tartozik továbbá gyulladáscsökkentő hatása is.

MILYEN A BŐRTÍPUSOM?

Arany, mint öregedésgátló

Arany hozzáadásával sokkal hatékonyabban jutnak el az összetevők a sejtekbe, aminek következtében felgyorsulnak a különféle regenerációs folyamatok. Ebből kifolyólag tökéletes választás, ha le szeretnénk lassítani bőrünk öregedését.

Arany, mint testápoló

Amennyiben testápolókhoz adnak arany, akkor hatására sokkal feszesebbek lesznek a kötőszövetek és a kollagénrostok. Ezek a krémek továbbá enyhe arany színezetet kölcsönöznek bőrünknek, ami leginkább napbarnított alapszínnél nagyon látványos.

Arany öregedésgátló maszkban

A maszkokban található hialuronsav, kókuszvíz és a magas koncentrátumú vitaminok és nyomelemek az arany hatására sokkal mélyebb bőrrétegekbe jutnak el, így a ráncok kisimulnak, az esetleges pigmentfoltok pedig halványulnak.

9 PRAKTIKA A FESZESEBB BŐRÉRT

Arany, mint bőrradír

Az arany mikrorészecskéi tökéletesen alkalmasak bőrünk elhalt hámrétegeinek eltávolításához. Ezen jótékony tulajdonságán kívül továbbá megtisztítja a bőrt és javít a sejtek aktivitásán. Amennyiben illóolajokkal is vegyítik, akkor bőrünk nem csupán tiszta, de selymes is lesz.

A MOЙ szépség ampulla koncentrátum azonnali felfrissülést és ragyogást biztosít aranygyöngyök segítségével.

 

MOЙ szépség ampulla koncentrátum, 7×2 ml. Azonnali felfrissülést és ragyogást biztosít, aranygyöngyökkel.

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk