Menü

A te 2021-es horoszkópod

Mit tartogatnak számodra a csillagok jövőre?

Home » Életmód » Horoszkóp » A te 2021-es horoszkópod - 12.2020

Nincsen virág eső nélkül. Különösen nehéz időszak után merjünk magabiztosan a jövőbe nézni, és feltenni magunknak a kérdést: mit tartogat számunkra 2021? Olvasd el a választ horoszkópunkban 2021-re vonatkozóan.

2020 kihívás volt mindannyiunk számára. Az újévben tudatosan a regenerálódásra akarunk koncentrálni, hogy visszanyerjük szabadságunk és egy jó adag örömöt érezzünk. A nagy 2021-es éves horoszkópban feltárjuk, hogy az egyes csillagjegyek miként tudják ezt elérni.

AZ TE ÉVES HOROSZKÓPOD 2021-RE

Kos

március 21. – április 20.

Szerencsére 2021-ben mozgásba hozhatod a dolgokat, és a Szaturnusz erősíti önfegyelmed. Támogat a meglévő célok elérésében és az újak pontos meghatározásában. Így fokozatosan rendezett utakra terelheted túláradó cselekvésszomjad. Márciusban és áprilisban rendkívül lelkes leszel, és egyszerre szeretnél ezer irányba menetelni. Nyáron lassan döntesz a megfelelő útról, mind szakmailag, mind a szerelemben. Ősszel szünetet kell tartanod, különösen szeptemberben és októberben. Ebben az évben sem kell sport nélkül lenned: mindful Running – magyarul: figyelmes futás – megadja a szükséges alapokat ebben az évben.

2021-es horoszkóp - Kos

 

Bika

április 21. – május 20.

Még ha kalandozó típus is vagy, a biztonság nagyban hozzájárul a kikapcsolódáshoz. Ebben az évben kicsit foglalkozhatsz önmagaddal. Az első negyedévben tudatosan összpontosíts az állandó értékekre. Júniusban, augusztusban és az év utolsó két hónapjában lehetőséged van arra is, hogy jövődet erős alapokra helyezd. Különben teljes mértékben élvezd az életed – végül is az élvezet jelenti a Bikák jólétének második garanciáját. Ebben nagy szerepe lesz egy általad fontos embernek májustól júniusig, szeptemberben és karácsony előtt. A kiváló konyha, egy nyugtató masszázs, az illóolajok és egy kis wellness tartós boldogságérzetet keltenek benned ezekben az időkben.

2021-es horoszkóp - Bika

 

Ikrek

május 21. – június 21.

2021 a változás éve lesz számodra. A Jupiter egész évben boldog véletlenekkel lep majd meg, a Merkúr szárnyra kelti a fantáziádat, a Mars pedig mozgásba hoz, főleg tavasszal. Rég nem voltál ilyen sportos, lelkesen próbálsz ki számodra új edzéseket. De az energiaszinted júliustól szeptemberig is jelentős lesz, használd ki ezt az időszakot, hogy a friss levegőn lehess a szakmai életében is, például innovatív, fenntartható projektekkel. Ebben az évben hajlandó leszel kísérletezni a szerelemben is. Megtalálod az ideális partnert kalandjaihoz egy Vízöntő vagy egy Kos személyében.

A KÍNAI HOROSZKÓP JEGYEI

 

Rák

június 22. – július 22.

Mi lehetne jobb érzés a Rákok számára, mint egy hangulatos otthon? Egy még otthonosabb otthon! Különösen januárban és februárban, de májusban is az Uránusz szükségletet teremt benned a változásokra, amelyeket szívesebben élsz meg a négy fal között. Most nemcsak kreatív ötleteid lesznek, hanem szabadidőd is, hogy végre megszépítsd otthonod. Ez teret enged az új dolgoknak a magánéletében is: márciusban, áprilisban, júniusban és szinte egész ősszel és télen szerelmes vagy, és kedveseddel élvezed az új fészket. Különös jelentőséget kell tulajdonítanod a kellemes hangulat kialakításának a fürdőszobában is. Az aromás fürdők, a lágy gyertyafény és a romantikus zene tökéletesítik a boldog együttlétet.

2021-es horoszkóp - Rák

 

Oroszlán

július 23. – augusztus 23.

Egyetlen csillagjegy sem érzi olyan jól magát a reflektorfényben, mint te. Idén a siker nem esik az öledbe, de számos lehetőséged lesz jelentős eredmény elérésére. A Merkúr szinte egész évben ragyogó ötletekkel örvendeztet meg, a Mars pedig márciustól extra adag energiával látja el terveid. A Vénusz május közepétől szeptemberig csapatban is játszik: bájod és karizmád verhetetlen ez idő alatt. Lehet, hogy júliusban lesz életed fellépése. Köszönet illet egy csodálatos embert, aki úgy döntött, hogy a közönség előtt is megmutathatod eredményeid. Tipp: ne felejtsd el az emléktárgyakról készült fotókat, például album formájában!

2021-es horoszkóp - Oroszlán

 

Szűz

augusztus 24. – szeptember 23.

2020 rendetlenséggé változtatta a mindennapjaid. A rendezett életet értékelő Szüzek számára ez külön kihívást jelentett. Annál örvendetesebb, hogy az új év ismét több struktúrát hoz életedbe. Még, ha számos változás is történik a házad táján, sokkal könnyebb lesz rendet tartanod. Munkahelyeden szervezeti tehetséged biztosítja a várva várt csapat sikert és a jó légkört. Egy családi ügyben ősszel észszerű megoldást találsz, amelynek mindenki örül majd. A szerelemben te és kedvesed spontán újításokat találtok ki júniustól, amelyeknek hosszú távon is van értelme. Csak október második felében jelentkezhet egy rövid zűrzavar, de szerencsére novembertől visszatér a mottód, miszerint minden rendben van.

2021-es horoszkóp - Szűz

 

Mérleg

szeptember 24. – október 23.

Akkor érzed magad a legjobban, ha szépség vesz körül. Magad határozod meg, mit akarsz ezzel kifejezni, minden eddiginél érthetőbben. Ebben az évben pontosan tudni fogod, mit szeretsz és mit nem. Ez vonatkozik az esztétikai koncepciókra, valamint az emberi viselkedésre és a társadalmi fejleményekre is, és kifejezed a nézeteidet. Sok Mérleg, aki hosszú ideje hallgatott a harmónia kedvéért, ebben az évben egyértelmű kijelentésekkel tűnik ki a tömegből, a munkahelyi értekezleteken, a családi asztalnál, a közösségi oldalakon vagy a színpadon. Ez utóbbi varázslatosan vonz nyár elején és ősszel is. Állj fel a számodra világot jelentő színpadra, de őrizd meg természetességed. Gyengéd szépségápolási koncepciók, színek és a vegán kozmetikai termékek támogatnak ebben.

2021-es horoszkóp - Mérleg

 

Skorpió

október 24. – november 22.

Skorpióként nem sokat tudsz a felszínességgel kezdeni. Inkább a nagy mélységekbe merülnél. Az új év számtalan lehetőséget kínál a dolgok valódi természetének felfedezésére. Míg más csillagjegyek hagyják, hogy májustól júliusig tönkre tegye őket a Merkúr, te egyszerűen csak érzelmi oldalról közelítsd meg fontos témákat. Ne zárkózz el olyan kihívások elől, amelyek lehetőséget adnak arra, hogy személyesen fejleszd önmagad. Mint mindig, az erotika is alapvető szerepet játszik a spirituális tapasztalatok keresésében. Különösen szeptemberben és októberben szinte misztikus tapasztalatokra számíthat a szerelmi életedben. Az az érzelmi kapcsolat, amelyet ez idő alatt egy másik emberrel létesítesz, szinte kimeríthetetlen erőt ad.

2021-es horoszkóp - Skorpió

 

Nyilas

november 23. – december 21.

Szükséged van ugyan kalandra, de egy biztonságos menedékre is. 2021 mindkettőt elhozza. Tavasszal és késő ősszel új tapasztalatokra számíthatsz, melyek szélesítik a látóköröd és amelyek májusban még izgalmasabbá válhatnak. Ekkor hagyd, hogy valaki, akire támaszkodhatsz, segítse vállalkozásaid. És ki tudja, talán nyáron és szeptemberben ezzel a személlyel akarod tölteni a pihenésre szánt idődet? Mindenesetre sok biztonságot és szeretetet fogsz tapasztalni ezekben az időkben és képes leszel regenerálódni. A legjobb meditatív mozgásformákkal pihenned, mint például a jóga, amely összhangba hozza a testet és a lelket.

2021-es horoszkóp - Nyilas

 

Bak

december 22. – január 20.

Az igazi értékek jó érzéssel töltenek el. Ez mindig is így volt, és ebben az évben sem fog változni. Tudod, mi a fontos számodra, még akkor is, ha egyesek makacsságként értelmezik kitartásod. Ne engedd, hogy eltántorítsanak, így hosszútávon hozzáállásoddal sikeres lehetsz. A munkahelyeden még azok is becsülik az őszinteséged és a megbízhatóságod, akik nem osztják a véleményed. Ez különösen áprilistól júniusig és szeptembertől megtérül majd. A magánéletedben is a kitartásod a garancia a tartós boldogságra. Tudod, ki az igazi párod, és ne érdekeljen, mit beszélnek mások. Élvezd a kihívásokkal teli nyarat, és megtapasztalhatod a szerelem csodálatos őszét.

2021-es horoszkóp - Bak

 

Vízöntő

január 21. – február 19.

A jó érzés a fejedben kezdődik. Szükséged van spirituális stimulációra, hogy boldog legyél. 2021-ben számos izgalmas beszélgetést várhatsz érdekes emberekkel, nemcsak szakmai szinten. Tegyél szert új kapcsolatokra, némelyikből barátságok alakulnak ki, melyek egy életre szólnak, és lesz amiből szerelmi kapcsolat alakul ki. A közöttetek lévő egyedülállók az első három hónapban egy varázslatos találkozás során megtalálhatják álompartnerüket. De akik párkapcsolatokban vannak, náluk is tavasszal dúlni fognak az érzések. Nyáron és ősszel a többi emberrel való kommunikációra kell támaszkodnod. Az az inspiráció, amelyet ekkor megtapasztalsz az Ikrek és a Mérleg jegyek szülötteitől, művészi szinten is ösztönöz majd. Rendkívüli dolgokat érhetsz el, különösen kézművesség vagy írás közben.

2021-es horoszkóp - Vízöntő

 

Halak

február 20. – március 20.

Az álmok birodalma az otthonod, amely biztonságérzetet ad. Szeretsz sodródni az ismeretlenbe a fantázia hullámain, miközben kényelmesen otthon, a kanapén vagy a fürdőkádban, ideális esetben rózsafa illata vesz körül, ami serkenti a képzeletet. 2021 elegendő időt ad a gondolati utazásokra, mert az év sok békét hagy maga után. Az Urán valóban ösztönzi a kisebb változásokat, amelyet a saját tempódban valósíthatsz meg. Augusztus közepétől sok minden magától értetődik a szakmai életedben, a Te javadra. Ami pedig a szerelmet illeti, már márciusban és júniusban számíthatsz kellemes változásokra. Az egyéneknek ekkor nyitva kell tartaniuk a szemüket. Aztán az őszre mély ragaszkodás és erős szenvedély lesz a jellemző.

2021-es horoszkóp - Halak
Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk