Menü

A legromantikusabb Valentin-napi programok

Szerelem a négyzeten

Home » Életmód » Párkapcsolat » A legromantikusabb Valentin-napi programok - 02.2020

Ha idén a megszokottól eltérően szeretnétek megünnepelni a Valentin napot, következő tippjeink nektek szólnak! Találtok közöttük sportosat, bulizósat és vicceset is.

Romantikus kenutúra a Hévízi-lefolyón

Garantáltan felejthetetlen élményt nyújt a Hévízi-tó vizének nagy részét elvezető Hévízi-lefolyóra szervezett kenutúra. Mivel a tó hőmérséklete egész évben 20 Celsius-fok körül mozog, februárban is ugyanolyan változatos élővilággal – többek között rengeteg vízi madárral – találkozhatunk, mintha nyáron látogatnánk ide, de a tó felett gomolygó pára és a tündérrózsák is igazán romantikussá teszik a látványt. A túrát követően érdemes a tóban megmártózni.

Bővebb információért kattints ide!

Vacsora a Gyertyafény Expresszen

A Gyertyafény Expressz Nyugati pályaudvarról Nagymarosra közlekedő hangulatos szalon-, bár- és nosztalgia étkezőkocsikból álló impozáns szerelvénye közel három órás programmal és felejthetetlen gasztronómiai élménnyel várja a szerelmespárokat. A romantikus időutazás alatt az étkezőkocsikban első osztályú ételeket és borokat szolgálnak fel, a bárkocsiban pedig zongorista szórakoztatja a vendégeket.

Bővebb információért kattints ide!

VALENTIN NAP

Bulihangulatban az Aquaworldben

Ha romantika helyett inkább önfeledt szórakozásra vágytok, vegyetek részt az Aquaworldben megrendezésre kerülő Valentin napi esti fürdőzésen. Egész éjszaka DJ és számos meglepetés program gondoskodik arról, hogy igazán felejthetetlen legyen február 14 éjszakája. Lesz párostánc bemutató, szerelmesek padja és fotósarok a boldog pillanatok megörökítésére.

Bővebb információért kattints ide!

Valentin napi zenés, hajós városnézés vacsorával

Mi lehetne romantikusabb, mint egy hajón elköltött élő zenés vacsora? Miközben a svédasztal finomságait kóstolgatjátok, a város varázslatos esti fényeiben is gyönyörködhettek. A hajó a Duna Palotától indul, és a kétórás program során étellel-itallal kényeztetnek benneteket.

Bővebb információért kattints ide!

AZ IGAZ SZERELEM TESZTJE

Humoros Valentin-nap

Ha ti inkább poénra vennétek a Valentin napot, nevezzetek be a Dumaszínház Valentin-napi háromfogásos vacsorával kísért előadására, amelyen Badár Sándor és Beliczai Balázs gondoskodik róla, hogy az este vidám hangulatban teljen.

Bővebb információért kattints ide!

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk