Active Beauty
2019-es decemberi horoszkóp

Mit ígérnek a csillagok?

2019-es decemberi horoszkóp

2019-es decemberi horoszkóp

Nyilas 11.23. – 12.21.

Tulajdonképpen egész máshogy képzelte el az ünnepnapokat. De egy 12. 20. körüli esemény meghiúsíthatja a terveit. Szerencsére a szükség találékonnyá teszi: egy pompás ötlet, ami az utolsó pillanatban jut eszébe, nemcsak a szituációt menti meg – hanem még csodálni is fogják érte.

Bak 12.22. – 01.20.

Falatozni rosszullétig? Ez már rég nem vall Önre, mostanság inkább az egészséges táplálkozás híve, és fontosnak tartja a fittséget is. A karácsonyt legszívesebben egy sportprogramokat kínáló wellness-szállodában töltené. Fortuna pedig hozhat némi pénzt ennek az álmának a megvalósításához.

Vízöntő 01.21. – 02.19.

A szeretet ünnepe a nevéhez hűen Ön számára azt hozza, amit vár tőle. Most a kedvesével egy igen bensőséges időszakot élnek át, melyben szeretné, ha lehetőleg nem is zavarná meg Önöket senki és semmi. Lehet, hogy néhány ismerős és barát látogatását át lehetne tolni az új évre? Egy próbát megérne.

Halak 02.20. – 03.20.

A tavalyi karácsonyi dekoráció? Önnél egész biztosan a dobozokban marad. Változásra vágyik, és ehhez jó sok kreatív ötlete van. Amire azonban most szüksége lenne, az az ezek megvalósításához szükséges idő. Mit szólna egy kis adventi szabadsághoz, amit otthon nyugalomban, barkácsolással tölthetne?

Kos 03.21. – 04.20.

Karácsonykor nem az ajándékok a legfontosabbak, hanem a jó hangulat. Ebbe pedig nem sok pénzt, hanem sok érzést kellene belefektetnie. Okozzon a szeretteinek örömet azzal, hogy szenteste csak nekik szenteli az idejét. Még akkor is, ha így kicsit kevesebb dolgot tesz majd a fa alá.

Bika 04.21. – 05.20.

A legszebb ajándék az egészség. A csillagok karácsonykor megajándékozzák a lehetőséggel, hogy javítson a közérzetén. Ne aggódjon: a megérzései megsúgják, hogy mire van szüksége. A táplálkozás terén is vezessék az intuíciói, és mondjon nemet azokra az ételekre, melyek nem tesznek jót Önnek.

Ikrek 05.21. – 06.21.

Pontosan tudja, hogy kit szeretne megcsókolni a fagyöngy alatt. A kérdés már csak az: hogyan tudná Őt odacsábítani? Próbálja meg 12. 21. körül egy erdei sétával. A szabadban minden sokkal természetesebb és fesztelenebb. Hagyja egyszerűen, hogy a dolgok tovább folyjanak a saját medrükben.

Rák 06.22. – 07.22.

Szerelmes, jegyben jár, ezért a karácsonya is elkelt? Nem kötelező az összes ünnepnapot a kedvese családjával eltöltenie. Lehet, hogy most egy kis távolságra van szüksége: nyugodtan adjon ennek hangot. Ez érvényes természetesen a saját családjára is. Időben tisztázza velük, hogy mik a tervei.

Oroszlán 07.23. – 08.23.

Szenteste versenyt szeretne csillogni a karácsonyfával, de fogalma sincs róla, hogy mit öltsön magára? Minek az a rengeteg cicoma? Ajándékozza meg magát december 18. és 22. között egy tetszés szerinti kényeztető programmal, és bújjon 12. 24-én olyan ruhába, amilyenbe csak szeretne.

Szűz 08.24. – 09.22.

Egy újrakezdést az új évre időzíteni túlságosan sablonosnak tűnik? Akkor ez jó ok arra, hogy most tegye meg a nagy lépést. A másik remek motiváció pedig az lehetne, hogy 12. 10. körül a csillagok változtatást tanácsolnak Önnek. Egy jó tervre azonban szüksége lesz. Kezdje el már a hónap elején.

Mérleg 09.23. – 10.23.

Pénzügyi gondok karácsonykor? Kerülje ezt el, és ne költekezzen túl könnyelműen. Nincs szükség a legdrágább ajándékokra – a szerettei valódi kívánságai távolról sem kerülnek annyiba, mint gondolná. 12. 12. körül figyeljen oda arra, amit mondanak Önnek, és akkor nem lesz problémája egy ideig.

Skorpió 10.24. – 11.22.

Karácsonyra egy álompasit szeretne? Akkor az adventi időszakot semmiképp se szabad otthon töltenie. A lakás falain túl ugyanis új hódolókat ismerhet meg. Már csak hab a tortán, hogy az egyikük tökéletesen illik is Önhöz. Még akkor is, ha első pillantásra nem ez az érzése. Legyen egy kicsit nyitottabb!

Holdnaptár-tippek

  1. Az advent újra egyet jelent a magas kalóriabevitellel? Aggodalomra semmi ok: 2019. 12. 13. és 26. között egy szempillantás alatt elégeti a felszedett néhány kilót – például a fitneszedzések során.
  2. Karácsonyi stressz, ég veled! December első hetében egy masszázs csodásan ellazítja.
  3. A fogorvosi vizsgálattal várni akar az ünnepnapok utánig? Menjen el inkább 2019. 12. 09. és 12. között vagy 2019. 12. 18-án vagy 19-én gyorsan egy kontrollra!