Active Beauty
Kifutottál az időből? – NYEREMÉNYJÁTÉK

5 trendi frizura, ami gyorsan elkészíthető

Kifutottál az időből? – NYEREMÉNYJÁTÉK

Sietsz valahova, de a hajadra már nincs elég időd? Ilyen esetben a legtöbben készítenek egy szimpla copfot, és már indulnak is. Ha azonban ennél töbre vágysz, ezek a gyorsan elkészíthető frizurák a segítségedre lesznek.

Half bun
A half bun, azaz a fél konty egy rendkívül kedvelt megoldás a hétköznapokra. A kiengedett haj és a konty keverékéből készülő frizura nem csak jól néz ki, de gyorsan elkészíthető, és még strapabíró is, így ne kell azon aggódnod, hogy ötpercenként meg kell igazítanod. Ehhez a frizurához mindössze a hajad felső részéből kell egy kontyot készítened, amit rögzítened kell egy hajgumival vagy pár csattal, és már el is készültél.

Messy bun
Ennek a fajta kontynak a különlegessége, hogy rendezetlen, így sokkal lazább és modernebb megjelenést kölcsönöz a hagyományos kontyhoz képest. Természetesen az sem mellékes, hogy rendkívül egyszerűen és gyorsan elkészíthető, továbbá bármilyen eseményen megállja a helyét. Első lépésben készíts egy copfot, azt tekerd egy csigába, majd hajcsatokkal rögzítsd.
 
Extrahosszú és dús copf
Ezzel a frizurával mindenféle extra beavatkozás nélkül hosszabbá varázsolhatod a hajadat. Mindössze dupla copfot kell készítened. Ezzel a trükkel nem csupán pár centiméterrel hosszabbnak fog tűnni a hajad, de sokkal dúsabbnak is. Elkészítéséhez oszd ketté a hajad egy felső és egy alsó részre, majd mindkettőt fogd egy-egy lófarokba, méghozzá úgy, hogy a két copf egymás alatt helyezkedjen el, azaz a felső takarja az alsót.

Extra tipp: A még dúsabb hatás érdekében használj speciális hajformázó port, ami nem nehezíti el a hajat, és száraz hajérzetet sem okoz. A porból szórj egy kis mennyiséget a tenyeredbe, dörzsöld össze a kezeidet, majd a hajtövekre fókuszálva vidd fel a száraz hajra. Ha tovább szeretnéd fokozni ezt a hatást, akkor szórd a port közvetlenül a hajadra és hajtövekre, majd alaposan dolgozd be az ujjbegyeiddel.

Hajkoszorú
Ez a frizura akkor ideális választás, ha valami nagyra készülsz, de kevés az időd. Egy ruhával és feltűnő fülbevalókkal kombinálva egy fesztiválon, de akár egy vacsorán is remekül mutat. Elkészítéséhez szükséged lesz egy vékony fejpántra. Ezt húzd a fejedre, majd a hajadat tincsenként tekerd köré. Ha egy lazább eseményre készülsz, akkor nem kell szorosra készítened a hajkoszorút, ha azonban egy elegáns estélyre mész, akkor fixáld a frizurát hajcsatokkal és hajlakkal.

Fonott konty
A klasszikus konty egy rendkívül különleges változata a fonott konty. Ha legalább vállig ér a hajad, akkor már el is tudod készíteni ezt a frizurát, ami remekül mutat pólóval és farmerrel kombinálva, de akár egy koktélruhával is. Elkészítéséhez a tarkód magasságában fogd copfba a hajad, és fond be. Ha ezzel végeztél, akkor a fonott lófarkat tekerd a hajgumi köré, majd rögzítsd csatokkal és némi hajlakkal.
 

Játssz velünk! 

Töltsd ki 2022. november 27-ig a lent található űrlapot, és válaszolj helyesen a feltett kérdésre, hogy tiéd lehessen a képen látható Schwarzkopf ajándékcsomag!

 

A nyereményjátékát szabályzatát és az adatkezelési tájékoztatót itt éred el. EREDMÉNYHIRDETÉS


A játék lezárult. Mindenkinek köszönjük a részvételt. Rengeteg helyes megfejtés érkezett, alább az 5 szerencsés nyertes, akit e-mailben is értesítünk:
- M. Hajnalka, Kecskemét
- W. Helga, Budapest
- S. Ilona, Hajdúböszörmény
- R. Abigél, Szentendre
- M. Mónika, Budapest 

Az űrlap nem érhető el, a nyereményjáték véget ért.