Active Beauty
Nyárbúcsúztató programtippek pároknak

Élvezzétek ki az utolsó meleg napokat

Nyárbúcsúztató programtippek pároknak

Nyáron rengeteg időt töltünk a szabadban, hiszen a meleg és napsütéses idő minden percét ki szeretnénk élvezni, aminek végével szépen lassan ismét beszorulunk a négy fal közé. Ha idén a pároddal együtt, tudatosan szeretnéd átélni a legkedveltebb évszak utolsó pillanatait, akkor válogass az alábbi programtippjeink közül.

Éjszakai túrázás
Hamarosan egyre rövidebbek lesznek a nappalok, az esték pedig egyre hűvösebbek. Épp ezért itt az idő, hogy még egyszer kiélvezzétek a kellemesen meleg nyári estéket és éjszakákat. Mit szólnátok egy különleges éjszakai kiránduláshoz, amikor a csillagos ég fényében fedezitek fel a természet szépségeit? Vigyetek magatokkal elemlámpát, takarót, sétáljatok be egy tisztás közepére, majd a pokrócon fekve figyeljétek a csillagokat.
 

 


Sárkányeregetés
Ha azt gondolod, hogy a sárkányeregetés gyerekeknek való program, akkor nagyon tévedsz, ugyanis ez felnőttek számára is remek kikapcsolódás. Ragadd meg a párod kezét, szerezzetek be egy sárkányt, keressetek egy szép rétet, ahol természetesen fúj a szél, és élvezzétek a pillanatot. A sárkány irányítása teljesen kikapcsol, és visszarepít titeket a gyerekkorotokba. Ha elfáradtatok, akkor feküdjetek le a fűbe, bújjatok össze, és hallgassátok a tücskök ciripelését.

Piknik
A hűvösebb idő beköszöntével már nem lesz túl kellemes a természetben piknikezni, így erre is akkor érdemes időt szánnotok, amikor még meleg van. Rakjatok el egy pokrócót, esetleg poharakat és pár finom falatot: gyümölcsöt, szendvicseket, sütiket, innivalót. Ezután már csak egy hangulatos helyet kell találnotok, és már kezdődhet is a piknik.
 
Csónakázás
A csónakázás szintén egy remek program – és egyben rendkívül romantikus is. Keressetek egy közeli csónakázótavat, és már indulhat is ez a remek időtöltés. Ez egyébként nem csak a nyár búcsúztatására szuper választás, hanem edzésnek sem utolsó.
 

 


Esti városnézés
Már ismered a város minden szegletét, és nappal megnézted az összes látnivalót? És mi van az éjszakával? Este, a lámpák fényében minden sokkal titokzatosabb és romantikusabb is. Nincs is annál jobb program, mint amikor kezén fogva sétálsz a szerelmeddel a hangulatos fényekben úszó, elcsendesedett utcákon.