Angyalszál csokoládé: így készítsd el otthon!

Hozzávalók:

  • 300 g fehér csokoládé
  • 1 ek. kókuszolaj
  • Piros ételfesték
  • ¼ csomag bourbon vanília
  • Szilikon forma
  • Kevés pişmaniye (török vattacukor)
  • Pisztáciakrém

Elkészítés

1. Olvaszd fel a csokoládét
Az angyalszál csokoládéhoz vízgőz felett olvassz fel óvatosan 250 g fehér csokoládét némi kókuszolajjal és bourbon vaníliával. Miután teljesen felolvadt a csoki, adj hozzá két-három csepp piros ételfestéket. A csokoládé felét töltsd bele a szilikonformába, és egyenletesen simítsd le. Nagyon fontos, hogy úgy forgasd a formát, hogy az oldalsó falakon kialakuljon egy kb. 1-2 cm magas csokoládéperem. Ezután tedd a formát 15 percre a hűtőszekrénybe.