Active Beauty
Karácsony kettesben – Így ünnepeljetek, ha magatok vagytok
Szöveg: Sándor Alexandra

Páros ünneplés

Karácsony kettesben – Így ünnepeljetek, ha magatok vagytok

Emlékeztető ajándékok


Különösen kedves lehet minden olyan meglepetés, ami a közös élményekre emlékeztet. Ez lehet egy kirándulásról vagy nyaralásról hozott szuvenír, vagy bármi olyan, ami az elmúlt egy évben megélt pillanatokra utal. A fényképes ajándéktárgyak is tökéletesen alkalmasak lehetnek erre a célra.

Sétálós randevú


Ugye, milyen szépek az ünnepi fények? És a rohanó hétköznapokban mikor volt lehetőségetek arra, hogy megcsodáljátok őket? Akár úgy döntötök, hogy ellátogattok egy nagyobb adventi vásárba, akár csak a környéken jártok egyet, a lényeg, hogy lassítsatok egy kicsit, sétáljatok egyet, és beszélgessetek egy jót közben!

Felolvasás és nasi


Egy nyugis délutánon vagy az esti órákban vegyetek elő egy jó könyvet, amiből felolvashattok egymásnak némi egészséges rágcsálnivaló kíséretében. A mézeskalács vagy a mogyoróvajas alma például minden műfaj mellé kitűnő választás. A legfontosabb a külvilág kizárása és a bekuckózás.


Szerelmeslevél


A legtöbb, amit a párodnak adhatsz, ha szavakkal és tettekkel is kifejezed, mennyire jó, hogy melletted van. A karácsonykor átadott szerelmeslevél akár gyönyörű tradíció is lehet. Már a megírása is szívmelengető folyamat, hiszen végiggondolhatod, mi mindent tett érted és a kapcsolatotokért, milyen szép pillanataitok voltak eddig vagy akár csak az elmúlt egy évben.


Ünnepi zenék


Neked milyen daloktól támad karácsonyi hangulatod? És a párodnak? Ki mondta, hogy ennek egybe kell esnie azzal, amit a rádióban játszanak? Állítsátok össze a saját ünnepi lejátszási listátokat, és hangolódjatok vele az ünnepekre – ne csak karácsonykor, hanem akár már jóval korábban.


Karácsonyi film


A filmnézés mindig remek program, így természetesen karácsonykor is. Akár a Reszkessetek, betörők! rajongói vagytok, akár a friss karácsonyi filmek közül válogattok szívesebben, szánjatok időt arra, hogy legalább egyet megnézzetek közösen, összebújva… Esetleg néhány szelet bejgli társaságában!