Active Beauty
Így használd helyesen a parfümöd – NYEREMÉNYJÁTÉK

A tartós illat titkai

Így használd helyesen a parfümöd – NYEREMÉNYJÁTÉK

Teljesen érthető, hogy mindenki azt szeretné, ha kedvenc parfümje illata egész nap elkísérné. Ennek érdekében azonban be kell tartanod néhány szabályt – pontosabban el kell kerülnöd pár hibát. Lássuk, melyek ezek.

1. hiba: Rossz helyre fújod
Ahhoz, hogy egy parfüm illata teljesen érvényesülni tudjon, bőrkontaktusra van szükség. Sőt, fokozhatod is ezt a hatását, ha egy olyan helyet választasz a testeden, ahol melegebb a bőröd és érezni lehet a pulzust. Azaz a következő testtájékok a legideálisabbak: csukló, nyak, halánték, mellek között, orrcimpa mögött, térdhajlat, tarkó és csípő.

2. hiba: Száraz a bőröd
A száraz bőr a parfüm ellensége. A legjobb, ha használat előtt bekened a bőröd egy kevés hidratáló krémmel. Lehetőleg illatmentes készítményt használj, majd várj egy keveset, hogy az teljesen beszívódjon, azután fújd be magad parfümmel. Ennek köszönhetően sokkal tartósabb lesz az illathatás!

3. hiba: A hajadra fújod
Mivel a hajban nagyon könnyen megragadnak különböző szagok és illatok, sokan azt gondolják, hogy jó ötlet a tincsekre is parfümöt fújni. Ez azonban nagy hiba! Minden parfüm tartalmaz alkoholt, ami szárítja a bőrt – ebben az esetben a fejbőrt és a hajszálakat is. Márpedig ha minden egyes nap kapnak belőle, akkor hamar töredezettek és szárazak lesznek a tincseid.
 
4. hiba: Minden ruhadarabra fújsz parfümöt
Nyugodtan fújhatsz a parfümből a ruháidra is, azonban arra figyelj, hogy csak azokra a darabokra, amik természetes anyagokból készültek. És tarts legalább 10 centiméter távolságot a ruháidtól, miközben rájuk engeded az illatfelhőt, így elkerülheted, hogy azok foltosak legyenek.

5. hiba: Összedörzsölöd a csuklód
Miután a csuklódra spriccelted a parfümöt, Te is automatikusan összedörzsölöd azokat, mondván: ezáltal jobban szétoszlatod az illatot? Ez nagy hiba! A dörzsölés következtében csak összetörnek az illatmolekulák, aminek hatására előbb illan el az kellemes odor.

+ 1 tipp
A legjobb, ha rögtön zuhanyzás után fújod magadra a parfümöt, a nedves bőrnek hála ugyanis az sokkal tartósabb lesz.

 

Játssz velünk! 

Töltsd ki 2022. október 16-ig a lent található űrlapot, és válaszolj helyesen a feltett kérdésre, hogy tiéd lehessen a képen látható Chevignon parfüm!

 

A nyereményjátékát szabályzatát és az adatkezelési tájékoztatót itt éred el. 

EREDMÉNYHIRDETÉS

A játék lezárult. Mindenkinek köszönjük a részvételt. Rengeteg helyes megfejtés érkezett, alább az 5 szerencsés nyertes, akit e-mailben is értesítünk:
- L. Anett, Márokpapi,
- H. Gréta, Öskü
- V. Roland, Szolnok
- S. K. Noémi, Ipolyszög
- S. Vivien, Dunaföldvár


 

Az űrlap nem érhető el, a nyereményjáték véget ért.