Active Beauty
Ezért viselj rúzst! – NYEREMÉNYJÁTÉK

Nemcsak szebbek, ápoltabbak is lesznek ajkaid

Ezért viselj rúzst! – NYEREMÉNYJÁTÉK

Manapság a rúzs mindössze egy sminktermék a sok közül, amivel tökéletesíteni tudjuk a megjelenésünket. Ennél azonban sokkal többet tud! Soroljuk is, mi mindent.  

Öltözet
Teljesen lényegtelen, hogy milyen típusú és színű rúzst részesítesz előnyben, miután kifestetted az ajkaidat, azonnal szebbnek érzed magad. Ha az a célod, hogy minden szempár rád szegeződjön, vagy egyszerűen erősíteni szeretnéd az önbizalmadat, akkor a rúzs a tökéletes választás számodra. Ehez válassz magasan pigmentált termékeket, melyekből már egy réteg is teljes fedést biztosít, és kellemes színt hagy az ajkakon.

Hidratál
A rúzs miatt kiszáradt ajkaktól szerencsére már nem kell tartanunk. A legtöbb termék ugyanis olyan ápoló és hidratáló összetevőket tartalmaz, melyek gondoskodnak a bőr táplálásáról, míg te rúzsdnak hála teljes pompában tündökölsz. Ha épp egy új árnyalatot keresel magadnak, mindenképp olyan rúzst válassz, ami garantálja ezt a gondoskodást – például azzal, hogy E-vitamint és az aloe verát tartalmaz.
 
Véd az UV-sugarak káros hatásaitól
Noha a fényvédelem leginkább a karokra, a lábara és a vállra koncentrál, ajkaink is célzott védelmet érdemelnek az év minden napján, hiszen ugyanúgy le tudnak égni, mint testünk bármely más pontja. Egy minőségi ajakrúzs ebben is segít: megfelelő UV-védelemmel ellátva nem csak kiemeli, de óvja is ajkainkat. Azt azonban mindig tartsd szem előtt, hogy csak az olyan matt vagy átlátszó rúzsok képesek erre, melyek legalább 15 faktoros védelemmel vannak ellátva. A fényes és csillogó makeupot viszont a legnagyobb kánikulában inkább mellőzd, mert felerősítheti a napsugarak káros hatásait.

Egészségesebb tartás
Noha elsőre igencsak meglepőnek hangzik, több kutatás is bizonyította már, hogy a rúzsok pozitív hatással vannak a testtartásra és az egyensúlyérzékre. Ezt főleg azoknál a 68 és 85 év közötti nőknél figyelték ezt meg, akik hosszasan álltak a tükör előtt, miközben felkenték a rúzst az ajkaikra.
 

Játssz velünk! 

Töltsd ki 2022. augusztus 28-ig a lent található űrlapot, és válaszolj helyesen a feltett kérdésre, hogy tiéd lehessen a képen látható Revolution ajándékcsomag!

 

A nyereményjátékát szabályzatát és az adatkezelési tájékoztatót itt éred el. 

EREDMÉNYHIRDETÉS
 

A játék lezárult. Mindenkinek köszönjük a részvételt. Rengeteg helyes megfejtés érkezett, alább az 5 szerencsés nyertes, akit e-mailben is értesítünk:
- F. Katalin, Tapolca
- K. Zs. Hajni, Bicsérd
- Sz. Viktória, Dombóvár
- I. Fanni, Csongrád
- R. Lívia Eger 


 
 
Az űrlap nem érhető el, a nyereményjáték véget ért.