Menü

4 hajviselet, ami vékonyszálú hajból is megvalósítható

A tökéletes frizura nyomában

Home » Szépség » Frizura » 4 hajviselet, ami vékonyszálú hajból is megvalósítható - 08.2019

Vékonyszálú haj esetén rendkívül fontos, hogy megtaláljuk a tökéletes frizurát, hiszen hatására akár sokkal dúsabbnak is tűnhet hajkoronánk. Most megmutatjuk, hogy melyek azok a fazonok, amikkel garantált a siker.

  1. Pixie cut

Ha a rövid hajat részesítjük előnyben, akkor a pixie cut lesz számunkra a tökéletes választás. Az amerikai színésznő, Michelle Williams évek óta ennek a frizkónak a megszállottja, ami teljesen érthető, hiszen fantasztikusan áll neki.

Formázás: Szárítás előtt mindig tegyünk habot a hajunkra, utána pedig egy hajvasaló segítségével húzzuk ki a hajvégeket.

HAJMOSÁSI ÚTMUTATÓ

  1. Hosszú bob

Amennyiben nem szeretjük a rövid hajat, akkor a hosszú bobot javasoljuk, ami érhet az állunkig, de akár a vállaink fölé is, mint a gyönyörű Jennifer Lawrence-nek. Ezt a fazont ajánlott egyenesre, illetve enyhén lépcsőzetesre vágatni.

Formázás: Fejjel lefelé szárítsuk meg a hajunkat, de előtte tegyünk habot a hajtövekre, végül egy körkefe segítségével szárítsuk meg a végeket is. Hajvasaló vagy sütővas használatával még dúsabbá varázsolhatjuk.

 

  1. Side flip

Ennél a fazonnál is nagyon fontos, hogy a hajvégek egyenesen legyenek levágva. Ha attól félünk, hogy túl rövid lesz a hajunk, akkor kérjük meg a fodrászt, hogy szárazon vágjon a végekből, így biztosak lehetünk abban, hogy nem hagyunk több fürtöt a szalonban, mint amennyit muszáj. Esélyes, hogy a barna szépség, Elizabeth Olsen is így vágatja a haját.

Formázás: Ennél a fazonnál is lényeges, hogy fejjel lefelé szárítsuk a hajunkat, majd egy körkefe segítségével formázzuk a végeket, melyeket utána csatoljunk fel, amíg ki nem hűlnek. Így még dúsabb hatást érhetünk el.

A SZUPERMODELLEK HAJTRÜKKJEI

  1. Lépcsőzetes hullámok

Vékonyszálú hajat nehéz begöndöríteni, mert gyorsan kirúgja magát. Ha azonban lépcsőzetesre vágatjuk a hajunkat, akkor plusz volument adunk neki, így ennek ellenére szuper lesz a végeredmény.

Formázás: Hullámos hajba ne használjunk olyan termékeket, melyek elnehezítik. Válasszunk kifejezetten göndör hajra való ápoló és formázó készítményeket, így olyan trendi frizurát varázsolhatunk magunknak, mint az Olsen-ikreké.

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk