Menü

Trendi csizmák a sztárok ajánlásával

A szezon legdivatosabb fazonjai

Home » Szépség » Trendi csizmák a sztárok ajánlásával - 12.2017

A 2017/2018-as téli szezonban garantáltan nem lehet okunk panaszra, hiszen olyan menő csizmák uralják a trendeket, amelyek között mindenki megtalálhatja a kedvencét. Ha Ön még nem találta meg az abszolút favoritot, akkor merítsen inspirációt sztáros összeállításunkból, amelyben nemcsak a legtrendibb csizmákat, de remek outfit ötleteket is talál.

MILYEN FARMERNADRÁG ILLIK AZ ALAKOMHOZ?

Ezüst csizmák

A Hadid testvérek, Bella és Gigi, valamint Alexa Chung is odavannak az ezüst csizmákért, amelyek ragyogóbbá varázsolják a hétköznapokat is. A trenddiktáló sztárok szettjeiből jól látszik, hogy az ezüst téli lábbeliknek minden változata szóba jöhet: a hegyesorrú, a fűzős és a tömbsarkú is menő. A még extrább hatás érdekében lehet egyik ruhadarabunk is metálfényű, de a legegyszerűbb alapdarabokkal is tökéletesen mutatnak ezek a csizmák.

Fehér csizmák

Igazán üdítően hat ez a divatirányzat, amely arra késztet minket, hogy cseréljük le a jól megszokott fekete téli cipőinket. Kendall Jenner, Bella Hadid, Sofia Richie és Rihanna nemcsak abban értenek egyet, hogy a fehér csizma az idei tél kötelező darabja, hanem abban is, hogy úgynevezett mom jeans-szel, azaz répafazonú farmernadrággal érdemes viselni. Ha ezt a trendet szeretnénk képviselni, akkor mindenképp egy hegyesorrú, vékony sarkú modellre vadásszunk.

Outfit Ideas To Style Mom Jeans With White Boots #KendallJenner #BellaHadid #sofiarichie #Rihanna

A post shared by FASHION (@fashion_style_celebrity) on

VÁSÁROLJON ÚGY, MINT EGY STYLIST

Combcsizmák

Úgy tűnik, Chrissy Teigen, az amerikai modell annyira rákattant erre a cipőtrendre, hogy ebben a szezonban nem is hajlandó mást viselni, csak combcsizmát. Meg tudjuk érteni, hiszen egy ilyen lábbeli rendkívül nőies és szexi. 2017/2018 telén a hasított bőrből készült változatai a legdivatosabbak, amelyeket kötött ruhákkal, miniszoknyával vagy farmersorttal érdemes hordani.

Kígyóbőrmintás csizmák

Sofia Richie, Kim Kardashian és Kendall Jenner a legegzotikusabb trendre is igent mondtak! Míg tavaly a leopárdminta, addig idén a kígyóbőrminta a lehető legdivatosabb print, nem véletlenül: ha csak egy keveset is villantunk meg a csizmánkból, akkor is rendkívül különlegessé teszi megjelenésünket ez a mintázat. Ebben az esetben amúgy is érvényes a kevesebb néha több elve – a kigyóbőrmintás bokacsizma sikkes és trendi, térd fölé érő verzióban azonban már túl sok lenne és közönséges hatást keltene.

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk