Menü

3 bakancslistás hely Magyarországon

Útra fel az újévben!

Home » Természetes ápolás a bőr és haj számára » Leben-Gesundheit-4-ab_2017-04 - 01.2019

Akkor se keseredjünk el, ha idén szingliként ér a Valentin-nap. Következő tippjeink segítenek élvezetessé tenni a szerelmesek napját, még akkor is, ha éppen egyedül vagyunk.

Mozogjunk!

A mozgás boldogsághormont szabadít fel testünkben, amely már akár fél óra után is érezteti a hatását. Menjünk le az edzőterembe, és válasszunk egy pörgős aerobik órát vagy egy testre-lélekre ható bodyart vagy jógaedzést. Ha szeretünk futni, csatlakozzunk egy futócsoporthoz. Még akár az is megeshet, hogy így talál ránk a nagy Ő.

Kényeztessük magunkat!

Mivel idén csütörtökre esik a szerelmesek napja, napközben kellőképpen el leszünk foglalva a munkával, tanulással. A veszélyes időzónát a délután és az este jelenti, ezért ekkorra kell olyan programot szerveznünk, ami eltereli a figyelmünket. Jelentkezzünk be kozmetikushoz vagy masszőrhöz, kényeztessük magunkat. Ha ehhez nincs kedvünk, menjünk el a kedvenc plázánkba nézelődni, vásárolgatni. Ha nem akarunk egyedül lenni, hívjuk el valamelyik barátnőnket is.

AZ IGAZ SZERELEM TESZTJE

Szervezzünk barátnős programot!

Mindenkinek van olyan barátnője, aki hozzá hasonlóan szingli. Csak annyi a dolgunk, hogy Valentin-napra megbeszélünk vele valami igazán csajos programot. Elmehetünk moziba megnézni egy izgalmas vagy éppen vicces filmet, de akár wellness-délutánt is csaphatunk uszodával, szaunázással, masszázzsal. Hívhatunk egy sminktanácsadót is, aki megtanít bennünket a sminkelés fortélyaira. Persze mindezt szigorúan csak egy pohár finom bor társaságában.

Szervezzünk szingli partit!

Ha van több olyan barátnőnk is, aki egyedülálló, fogjunk össze és szervezzünk házibulit, vagy menjünk el együtt a kedvenc szórakozóhelyünkre. Előtte beülhetünk akár vacsorázni és beszélgetni is egy kellemes helyre. Ha az otthoni partizás mellett tesszük le a voksunkat, kérjük meg minden ismerősünket, hogy hozzon magával plusz egy főt – lehetőleg egy pasit –, így kellőképpen színes lesz a társaság.

SZINGLI ÚTMUTATÓ VALENTIN-NAPRA

Ne görcsöljünk rá erre a napra!

Bárhogy is döntünk – otthon maradunk vagy kimozdulunk –, ne érezzük kényszernek, hogy Valentin-napon mindenképpen valami különlegeset csináljunk. Ha ahhoz van kedvünk, hogy bekuckózzunk, és a házi videotékából kiválasszunk egy jó filmet, amit egy óriáspizzát majszolva izgulunk végig, akkor tegyük ezt minden lelkiismeret-furdalás nélkül.

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk