Menü

Szupermodellek szexi hajviseletei

Frizura-inspirációk Valentin-napra

Home » Szépség » Szupermodellek szexi hajviseletei - 02.2018

Egy jól eltalált frizurával legalább annyi bókot begyűjthetünk, mint egy új ruhával. Hogy Valentin-napon a hajunkkal is csábíthassunk, összegyűjtöttük a legdögösebb szupermodellek legszexibb hajviseleteit. Ön melyiket készíti el a legszerelmesebb napra?

FRUFRU, AHOGY A SZTÁROK VISELIK

Palvin Barbara

Ha már szupermodellek, akkor ki mással is kezdhetnénk a sort, mint büszkeségünkkel, Palvin Barbival. A gyönyörű magyar lány kócos, feltűzött frizurája épp attól olyan szexi, hogy természetes: nincs gondosan befésülve, lelakkozva, ezernyi hajtűvel rögzítve. Ha utánozni szeretnénk, a konty elkészítése előtt érdemes finoman befújnunk tengeri sós spray-vel tincseinket, hogy lazán hullámos és jobb tartású legyen a hajunk. Egyébként pedig csak hanyagul fogjuk össze, majd tekerjünk és csavarjunk rajta néhányat.

🍩

A post shared by Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on

Miranda Kerr

Az ausztrál szépség tudja, hogy a legegyszerűbb frizura a legnagyszerűbb frizura. Ez a gondosan lesimított, középválasztékos tarkókonty rendkívül elegáns és irtó nőies. Szerencsére elkészítése sem igényel túl sok időt: húzzunk középválasztékot, tincseinket pedig fésüljük át vizes hatású hajzselével. A tarkónál szorosan fogjuk össze a hajunkat, majd a hajgumi köré tekerjük fel a lófarkat. Néhány hullámcsattal rögzítsük a kontyot, fényspray-vel pedig adjunk egy kis plusz ragyogást a frizurának.

😘

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

7 SUPERFOOD HAJHULLÁS ELLEN

Rosie Huntington-Whiteley

A szupermodellek (többek között) azért néznek ki olyan fantasztikusan, mert sem a sminkjük, sem a hajuk nem mesterkélt. Ha tehát hullámos hajat álmodtunk meg magunknak Valentin-napra, akkor azt tanácsoljuk, olyat készítsünk el, mint amilyet Rosie Huntington-Whiteley is visel. A brit modell frizurája olyan, mintha a tengerben való lubickolás után a napon szárította volna meg a haját. Tenger és napfény híján nekünk a tengeri sós spray-t kell segítségül hívnunk: törölközőszáraz hajunkat fújjuk be vele alaposan, majd ujjainkat használva fésűként szárítsuk meg sörényünket. A végeredmény: tökéletes beach hullámok.

8am glam w/ @patrickta @hairbyadir

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

A SZUPERMODELLEK HAJTRÜKKJEI

Bella Hadid

Ha szupermodellek nem is lehetünk, szupermagas lófarkat még készíthetünk… Ez a hajviselet ráadásul szinte mindenkit megfiatalít – és minden pasinak bejön! Bella Hadid frizurájához szinte teljesen egyenesre kell szárítani a hajunkat, csupán a hajvégeket érdemes befelé kunkorítanunk. Hogy tincseink könnyebben engedelmeskedjenek, hajszárítás előtt tegyünk rájuk egy kevés hajhabot! Fejünk tetején készítsünk szoros lófarkat, egy vékony tinccsel pedig tekerjük körbe a hajgumit, hogy az ne látszódjon – a tincs végét rögzítsük hullámcsattal.

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk