Menü

Szilveszteri frizuratippek

Egész este kitartanak

Home » Szépség » Szilveszteri frizuratippek - 12.2018

Pár nap, és elérkezik hozzánk az új év. De előtte még mindannyian bulizhatunk egy utolsót 2018-ban, szilveszter éjjel. Az ’ereszd el a hajam’ partinak azonban nem kell szó szerint megvalósulnia, ezért hoztunk is 4 szuper frizurát, amelyek biztosan kitartanak másnap reggelig.

Fele-fele

Az egyik legegyszerűbb, leggyorsabb és legtartósabb hajviselet, amely bármilyen partiban, utcabálban vagy vacsorán megállja a helyét. Nem kell mást tennünk, mint hajunk felső, fejtetőnkön lévő felét leválasztani, felfésülni, és összefogni egy csinos kontyba, majd az alsó részét laza hullámokba sütni. Fújjunk a frizurára egy kis lakkot, és indulhatunk is. Ha egy kis extrát csempésznénk megjelenésünkbe, a kontyot fonjuk be, és úgy tekerjük fel, vagy készítsünk parketta fonást a kontyig.

 

MINDEN A VÉKONYSZÁLÚ ÉS A VASTAGSZÁLÚ HAJRÓL

Fele-fele kis csavarral

Egy másik csodásan egyszerű fele-fele hajviseleten alapuló frizura. Ezúttal ne az egész felső hajrészt válasszuk le, hanem fogjunk két nagyobb, halántékunktól induló tincset, és először az egyiket, majd a másikat fonjuk vagy csavarjuk be, a végüket odaerősítve az ellentétes oldalra, tarkónkhoz közel. A lelógó hajrészt megint behullámosíthatjuk, és indulhatunk is. De 2-3 részre osztva, maguk körül megcsavarva fel is erősíthetjük őket a már elkészített fonatokhoz.

Féloldalas

Ha szeretnénk egy kis különlegességet vinni szilveszteri frizuránkba, a féloldalas hajjal nem foghatunk mellé! Egyszerűen fogjunk meg egy nagyobb tincset fejünk egyik felén, csavarjuk vagy fonjuk be, és erősítsük oda tarkónkhoz, míg hajunk többi részét a másik oldalra fésüljük. Ezután göndörítsünk, egyenesítsünk vagy fonjunk ott is. A döntés rajtunk áll. Az alaphangulatot már megadtuk.

 

A FIGYELEM KÖZÉPPONTJÁBAN: A SZEMHÉJAK

Göndör bob

Ha középhosszú, bob frizuránk van, őrüljünk meg egy kicsit a szilveszteri bulira, és ne sajnáljuk a hajcsavarokat, a hajsütőt, se a fixálót. A göndör bob – amellett, hogy ugyanolyan vidám és bohókás, mint maga az óévbúcsúztatás – nagyon dögös viselet tud lenni. Dobjunk fel mellé egy pár statement fülbevalót, egy glitteres sminket vagy egy különleges rúzst, és vessük bele magunk az éjszakába!

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk