Menü

4 tipp, ha divatosabban öltöztetné gyermekét

Mert a stílus kortalan

Home » Szépség » Divat » 4 tipp, ha divatosabban öltöztetné gyermekét - 05.2018

Bár a gyerkőcök fontossági sorrendjében nem jellemző, hogy első helyen szerepelnek a divattal kapcsolatos megfontolások, a stílusosan öltözködő szülőknek számít, hogy gyermekeik ruházata is trendi és igényesen összeállított legyen. Hogyan érhetjük el, hogy a kicsik is divatosan jelenjenek meg, odafigyelve arra, hogy ők is jól érezzél magukat a bőrükben?

Az egyéniség hatalma

Amikor gyermekeink öltöztetésére kerül a sor, törekedjünk az olyan darabok választására, melyek illenek hozzájuk, és kihangsúlyozzák személyiségüket. Persze a csecsemőkor elmúltával maguk is elkezdik kialakítani saját preferenciáikat, és a divat és öltözködés iránt lelkesebbek saját ruhatáruk felett is lassan-lassan átveszik a hatalmat. Hagyjuk is őket, hiszen így fogják megtalálni saját, egyedi stílusukat. Inkább játsszuk a tanácsadó szerepét, és apró részletek tökéletesítésében segítsünk, ha szükségesnek látjuk.

Cissi (@cissifio) által megosztott bejegyzés,

NYARALÁS A GYEREKEKKEL? EZ AZ 5 DOLOG NE MARADJON OTTHON!

Egy kis extra

A divatos, igazán jól összeállított outfitek általános jellemzője, hogy van bennük valami kis extra. Ez a dolog általában alig észrevehető, sőt, ha nem keressük, rá sem jövünk, mi az. Ha viszont nincs ott, rögtön érezzük, hogy hiányzik. Figyeljünk erre a kis hangsúlyra gyermekeink öltözékében is. Ez lehet bármi egy jól eltalált sapkától egy pár különleges napszemüvegen keresztül egy szandálon lévő izgalmas pompomig. Ha nem vagyunk benne biztosak, hogy jól döntöttünk, ellenőrizzük le saját magunkat: vegyük ki az outfitből, és ha azt vesszük észre, hogy hiányzik a szemünknek, először volt igazunk.

Zooey Miyoshi (@zooeyinthecity) által megosztott bejegyzés,

MINDENKINEK MEGVAN A SAJÁT SZÉPSÉGSZTORIJA!

Ne erőltessünk

Találjuk meg a gyermekünk által szívesen hordott, számukra kényelmes darabok közt azokat, melyek divatossá teszik az összhatást. A legfőbb aranyszabály, hogy csak abban nézünk ki jól, amit szeretünk is viselni. Lehetünk mi bármennyire is üzletiesen sikkek, ha kislányunk egyszerűen utál szoknyát hordani, vagy kisfiunk nem hajlandó inget felvenni, ne erőltessük. Ezzel csak elrontjuk a divattal való kapcsolatukat, és rossz élményeik lesznek az öltözködésről. Keresgéljünk és kombináljuk azokat a darabokat, melyeket szeretnek és örömmel viselnek. Idővel könnyedén változhat ízlésük és személyes stílusuk, így később is ráérünk a business darabok vásárlására.

R Y A N S E C R E T ®️ 🇷🇸🇵🇷 (@ryansecret) által megosztott bejegyzés,

6 ELŐNYÖS DIVATTIPP ALACSONY HÖLGYEKNEK

Bontakozzon ki

Ne ijedjünk meg, ha gyerkőcünk kísérletezni szeretne öltözködésével. Hagyjuk, hogy kedvére válogasson, próbálkozzon, variálja és használja a különböző stílusjegyeket. Helyezzük magunkat egy háttérben maradó stílustanácsadó szerepébe, és segítsünk neki a legjobb összhatás kialakításában – akkor is, ha mi nem feltétlenül vennénk fel az általuk választott darabokat. Néhány gyerkőc már igen korán fantasztikus érzékkel rendelkezik az öltözködéshez, ne szabjunk neki határokat. Persze a hatalmas divatbakik becsúszásától óvjuk meg őket. Próbáljuk ilyenkor kedvesen elmondani, miért nem az a legjobb döntés, amit magukra húztak.

COCO (@coco_pinkprincess) által megosztott bejegyzés,

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk