Menü

Smink és körömlakk párosok

Illik, nem illik?

Home » Szépség » Smink » Smink és körömlakk párosok - 05.2018

Ön ugyanazt a színt szereti látni az arcán és a kezén, vagy a merész kombinációk híve inkább? Sokat tárgyalt téma ez a divatvilágban is, smink és körömlakk tekintetében pedig a 2018-as év egy igazi olvasztótégely: a legkülönbözőbb trendekkel találkozhatunk idén. Nézzük is, melyek a legnépszerűbb irányzatok!

A rúzs párja

Az ajkak és a körmök színének összehangolása igen sokáig a divat egyik unalomig ismételt alappillérének számított, de az elmúlt 1-2 évtized alatt mégiscsak elkopott a ’szabály’. Pár éve azonban a szinte kliséként ismert jelenség visszatért, méghozzá a párizsi kifutókon, és ezzel együtt a legnagyobb hollywoodi sztárok kezein és ajkain is. Az árnyalatban megegyező rúzs és körömlakk kedvező választás az egyszerűen megvalósítható trendek kedvelőinek, és igazán letisztult kinézetet kölcsönöz viselőjének.

A rúzsok és körömlakkok színárnyalatban megegyező kombinálása nagy trend napjainkban.

AKI MER, AZ SZÍNES SMINKET VISEL

Picit más

A fentebb említett összeállítás apró variálásával kicsit bohókásabban elegáns eredményt érhetünk el, és izgalmasabbá is tehetjük az összhatást. Válasszunk csak egy-két árnyalattal eltérő rúzst és körömlakkot, variáljuk a felületeket: ragyoghat az egyik, míg a másik épp csak selymesen megcsillan. Vagy kombinálhatunk egy igazán fénylő körömlakkot visszafogottan matt ajkakkal, ahogy Bella Hadid amerikai szupermodell is tette.

A rúzs és körömlakkok színeivel való játék egyedi és különleges megjelenést biztosíthat

MINDENKINEK MEGVAN A SAJÁT SZÉPSÉGSZTORIJA!

Van, ami passzol

Nemrégiben indult el egy új őrület egy friss amerikai kozmetikai márka kapcsán, melynek keretében a trendet követők körmeik színét arcuk bármelyik részének sminkjével párosítják. Az új divathullám igazán egyszerű: legyen az highlighter, pirosító, rúzs, szemfesték vagy egy különlegesebb tusvonal, hangoljuk vele össze körömlakkunk árnyalatát. Az idei nyár legnépszerűbb divatszínei a citromsárga, a levendula, a katona zöld, a csokoládébarna, a rapture rose, a paradicsom piros és az égszínkék. Válasszuk bármelyiket is, a siker biztos lesz!

A sminkkel harmonizáló körömlakk egyedi és divatos megjelenést eredményez.

RÚZSOZÁSI HIBÁK, AMELYEKET SZINTE MINDENKI ELKÖVET

Mindent mindennel

Bár épp reneszánszát éli az összepasszoló körömlakk és smink párosa, továbbra is hódít a teljes szabadság. És nem véletlenül, hiszen ez a ’look’ igazán különleges lehet. Használhatjuk a megszokottan harmonizáló színeket: (a teljesség legkisebb igénye nélkül) a fekete-fehér, a sötétkék-narancssárga, a piros-kék, vagy a zöld-lila mind ilyen. Itt is érvényes, hogy semleges szín (pl.: fekete, szürke, fehér) mindig jól néz ki egy élénkkel (limezöld, pink) kombinálva, de a megszokott utaktól eltérhetünk, és nyúlhatunk különlegesebb kombinációk után is. Nyáron trópusi hangulatot idézhetünk meg a zöld és a citromsárga, a narancssárga vagy a rózsaszín kombinálásával, de akár a korallszín és a lila vagy rózsaszín párosítása is nyárias izgalmat hozhat megjelenésünkbe.

A színes sminkek és a hozzá színben eltérő, de mégis passzoló körmök igazán különleges megjelenést biztosítanak.
Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk