Active Beauty
Sáfrányos rizskása pisztáciával

Ízélményekre fel!

Sáfrányos rizskása pisztáciával

Az evés sokkal több puszta tápanyagbevitelnél. Boldoggá tesz, erősíti a testet, és érzéki élvezetek forrása is, főleg akkor, ha készek vagyunk időről időre új dolgokat kipróbálni.

Recept 2 főre

Elkészítési idő: 10 perc

Hozzávalók

  • 130 g gluténmentes rizspehely
  • 250 ml dmBio natúr mandulaital
  • 1 csipet Naturmind Himalaya kristálysó
  • 1 csipet sáfrány
  • 1 csipet kardamom
  • dmBio virágméz az ízesítéshez
  • 1 tk. dmBio citromlé
  • 2 ek. aprított pisztácia
  • rózsalevelek a garnírozáshoz

Elkészítés

  1. Forraljuk fel a rizspelyhet a tejjel, a sóval és a fűszerekkel, majd pedig 7–10 percen keresztül főzzük alacsony lángon.
  2. Vegyük le a lábast a tűzhelyről, ízesítsük a kását citromlével és némi mézzel.
  3. Kevéssel a tálalás előtt szórjuk meg az ételt rózsalevelekkel és aprított pisztáciával.

BARACK-KÖRTE-BERKENYE PAVLOVA-TORTA