Ízélményekre fel!
Sáfrányos rizskása pisztáciával
Az evés sokkal több puszta tápanyagbevitelnél. Boldoggá tesz, erősíti a testet, és érzéki élvezetek forrása is, főleg akkor, ha készek vagyunk időről időre új dolgokat kipróbálni.
Recept 2 főre
Elkészítési idő: 10 perc
Hozzávalók
- 130 g gluténmentes rizspehely
- 250 ml dmBio natúr mandulaital
- 1 csipet Naturmind Himalaya kristálysó
- 1 csipet sáfrány
- 1 csipet kardamom
- dmBio virágméz az ízesítéshez
- 1 tk. dmBio citromlé
- 2 ek. aprított pisztácia
- rózsalevelek a garnírozáshoz
Elkészítés
- Forraljuk fel a rizspelyhet a tejjel, a sóval és a fűszerekkel, majd pedig 7–10 percen keresztül főzzük alacsony lángon.
- Vegyük le a lábast a tűzhelyről, ízesítsük a kását citromlével és némi mézzel.
- Kevéssel a tálalás előtt szórjuk meg az ételt rózsalevelekkel és aprított pisztáciával.