Menü

Ragyogó DIY ötletek glitterrel

Készítse el Ön is!

Home » Szépség » Ragyogó DIY ötletek glitterrel - 02.2018

A glitter az egyik legcsodásabb dolog a világon, amelynek segítségével mindent sokkal ragyogóbbá és fényűzőbbé tehetünk. De hogy mi mindenre is használhatjuk a glittert? Számtalan DIY projektben bevethetjük! Az alábbi ötletek megvalósításával varázslatosabbá tehetjük mindennapjainkat.

Fényes lépések

Néhány filléres hozzávalóból olyan fényűző DIY cipellőt varázsolhatunk magunknak, hogy azt még Hamupipőke is megirigyelné. Vegyünk egy sima tornacipőt, ragasztót, fixáló spray-t és persze jó adag glittert, tervezzük meg, hogy a lábbeli mely részét szeretnénk kidekorálni, majd kezdjünk neki! Kenjünk be ragasztóval a dekorálni kívánt részt, majd szórjunk rá bőségsen glittert. (Ezt a folyamatot érdemes a szabadban vagy újságpapíron végezni.) Utolsó lépésként pedig fújjuk le a glitteres részt fixáló spray-vel, és már tipeghetünk is benne.

Glitterrel díszített tornacipók női lábakon

DIY TORNACIPŐK

A pillanat varázsa

A ragyogó emlékeknek ragyogó keretben kell díszelegniük a falon vagy az asztalon! Egy-egy ilyen keret elkészítése pedig nem több mint öt perc, ráadásul igazán pénztárca-kímélő DIY megoldás. Amire szükségünk lesz, az néhány teljesen egyszerű képkeret, ragasztó és ecset, valamint sok-sok glitter – és hogy minél kevesebbet kelljen takarítanunk, újságpapír. A papírra fektessük le a keretet, kenjünk be egyenletesen és vékonyan ragasztóval, majd azonnal szórjunk rá annyi glittert, hogy teljesen befedje a felületet. Egyszerre egy keretet dekoráljunk, mert a ragasztó gyorsan szárad. A műalkotást hagyjuk száradni egy éjszakán át, és ha igazán tartós végeredményt szeretnénk, akkor fújjuk le fixáló spay-vel is (akár hajlakkal).

Glitterrel díszített képkeretek

Ünnep az asztalon

A glitterrel borított tárgyakban az is fantasztikus, hogy anélkül teszik ünnepivé a teret, hogy bármit ünnepelni kéne. A tavaszi terítéket remekül fel tudjuk dobni egy-egy ilyen befőttes üveggel, amely a fénylő részleteknek köszönhetően máris elegáns vázává alakul. Ha ezt a DIY projektet választjuk, akkor sem kell sok mindent beszereznünk: csupán befőttes üvegekre, glitterre, szivacsra, festőszalagra és ragasztóra van szükségünk. A festőszalaggal tekerjük körbe az üveg azon részét, amit szabadon akarunk hagyni – így szép, éles választékot kapunk. A többi részre vigyünk fel a szivacs segítségével ragasztót, majd alaposan szórjuk be glitterrel. Attól függően, hogy milyen vastagon használtuk a ragasztót, hagyjuk száradni a remekművet pár órán át. Ha teljesen megkötött, akkor óvatosan lehúzhatjuk a festőszalagot. Ebben az esetben is fixálhatjuk a végeredményt spray-vel. Az üveget ezután használhatjuk vázának, sminkecsettartónak vagy akár ceruzatartónak is.

Glitterrel díszített befőttes üveg

MÁR KÉZBE IS VEHETI A MAGAZINT! RENDELJE MEG DÍJMENTESEN!

Az active beauty magazin a dm ingyenes nyomtatott női magazinja, ami rengeteg hasznos tippet és trükköt tartogat a divat, a szépségápolás, a lakberendezés, az utazás, az egészséges táplálkozás területén. A magazin díjmentesen megrendelhető és még a postaköltség miatt sem kell aggódnia, ugyanis az active beauty magazint – teljesen ingyen postázzuk ki Önnek!

Rendelje meg a magazint díjmentesen és helyezze magát kényelembe!

Vöröshajú lány mosolyog és enyhén száját harapja
Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk