Menü

5 őszi asztali dekoráció

Farmház stílusban

Home » Szabadidő » 5 őszi asztali dekoráció - 10.2017

A hűvös hónapok beköszöntével, amikor több időt töltünk az otthonunk melegében, még több gondot fordítunk lakásdekorációra. Októberben a tök mint dekorációs elem adja magát, nézzük hát meg, milyen kreatív asztali dekoráció készülhet segítségével!

Idén ősszel a rusztikus, farmház stílus nagyon trendi: hűvös tónusok, természetes alapanyagok, zöldek és látványos dizájn. Ha kedveli ezt az irányvonalat, akkor az alábbi asztali dekorációk között garantáltan talál kedvére valót!

A SZTÁROK KEDVENC ŐSZI SZETTJEI

Halvány színekben
A farmház stílus egyik fő ismertetőjegye, hogy csupán halvány színek bukkannak fel benne – ezek pedig rendkívül jól mutatnak a fával és kopott, fehér részletekkel. Ez az asztali dekoráció mindent egyesít! A festett dísztökök, a pasztellzöld és a fa kombinációja igazán kellemes összhatású, ráadásul annak ellenére áraszt őszies hangulatot, hogy a klasszikus őszi színek megjelennének benne. Dohányzó és étkező asztalra is kiváló!

Természetes szépség
Semmi sem idézi meg jobban az őszt, mint a tök – még ha nem is a tradicionális színben pompázik. Ennek az asztaldísznek az alapja egy rusztikus fatálca, amely tele van szürke és fehér tökkel, a hézagokat pedig szárított hortenziák és ágacskák töltik ki. A rengeteg természetes alapanyagtól garantáltan életre kel az asztalunk!

A KICSI ERKÉLY IS LEHET TRENDI!
Tippek felújításhoz

Ősz és tél randevúja
A tökös dekorációkat november végén általában fenyőágasra és tobozosra cseréljük, de ha egy ilyen asztaldíszt választunk, akkor nem kell váltanunk! A fémtálcán a különböző színű és méretű tökökön kívül szárított, hóspray-vel lefújt levelek és tobozok is helyet kaptak. A farmház stílus jegyében fakorongra helyezett gyertyákkal is díszíthetjük az asztalt.

Emeljük a tétet!
A nagyobb terekben jól mutat, ha nemcsak szélessége, de magassága is van az asztaldísznek. Hogy ezt elérjük, vessünk be egy emeletes süteményes állványt, amelyet aztán minden olyan tárggyal telepakolhatunk, amely színben passzol a dekorációhoz. Jól mutathatnak rajta az olyan hétköznapi dolgok is, mint a cukortartó vagy a befőttes üveg. Ó, és meg ne feledkezzünk a kötelező kellékekről, a fehér tökökről sem!

A SZÍNEK FENG SHUI-JA

Minden földi jó
Ennél az asztali dekorációnál a farmház stílust a kopott fémvödör és a fémkosár adja, mégis egészen más hangulatot áraszt, mint az előbbi példák. A tökalakú fadíszek, az apró tökök, tobozok és a szukkulensek olyan egyedi összképet alkotnak, hogy azt garantáltan minden vendégünk közelebbről is szemügyre akarja majd venni! A rengeteg forma, méret és szín miatt van ez, szóval nyugodtan kísérletezzünk a legkülönbözőbb elemekkel, hiszen a végeredmény még a vártnál is jobban mutathat.

Mentés

Mentés

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk