Menü

3 örökzöld karácsonyi dekoráció

Amivel nem foghatunk mellé

Home » Életmód » Otthon » 3 örökzöld karácsonyi dekoráció - 11.2018

Annak ellenére, hogy a ’csináld magad’ hullám és a képmegosztó közösségi oldalak népszerűségével mára igencsak meghatározóvá vált az aktuális trendek követése, még mindig vannak dolgok, amelyek örökre divatban maradnak. Mint például ez a három karácsonyi dekoráció, amelyeket nyugodtan bevethetünk minden évben.

Arany

Az arany csillogásáról mindig is a karácsonyi ragyogásra és a téli időszak ünnepélyes fényeire fogunk asszociálni, így otthonunkban sem foghatunk soha mellé, ha az aranyat választjuk dekorációnk meghatározó színének. Ehhez az árnyalathoz pedig sok minden passzol, legyen az koszorú, karácsonyfadísz, világítás, asztaldísz, vagy akár tányérok, tálak, gyertyatartók. Ha a fémes szín visszafogottabb oldalát szeretnénk megmutatni, kombináljuk természetes anyagból – például fából – készült, matt árnyalatú elemekkel. Ha pedig az igazi luxus érzésére vágyunk, ne riadjunk vissza az ezüst, bronz, fehér vagy rózsaarany színekkel való variálásától sem.

Az ünnepek alatt örök divat az arany színű dekoráció használata

 

SAJÁT KEZŰLEG, SZERETETTEL KÉSZÍTVE

Tradicionális

A klasszikus karácsonyi dekort soha nem lehet megunni, így otthonunkban sem válik egyhangúvá. A tipikus ünnepi színek – a zöld, a piros és a fehér – és az örökzöld darabok összhangja tökéletesen teremti meg az igazi karácsonyi atmoszférát. A stílushoz minden évben könnyen találunk dekorációs elemeket a különféle karácsonyi vásárokban vagy lakberendezési boltok polcain. Tegyük igazán különlegessé az ünnepi díszítést egy saját készítésű darabbal, vagy a tradícióknak hódolva vonultassuk fel karácsonyfánkon nagyszüleink díszeit. Az összhatás biztosan tökéletes lesz.

A karácsony zöld, fehér, piros színei klasszikusnak számítanak az ünnepi dekorációban

 

Koszorú

Minden évben virágos standok, kreatív üzletek és vásárok százaiban jelennek meg a különféle karácsonyi és ünnepi koszorúk. Nem véletlenül. Úgy tűnik, az ajtóra akasztott vagy asztalra helyezett díszeket, szalagokat, ágacskákat és örökzöld növényeket kombináló dekoráció töretlen népszerűségnek örvend. Tartsuk meg a klasszikus stílusú családi örökséget, készítsünk mi magunk egy egyedi darabot, vagy hódoljunk minden évben a legújabb trendeknek. A koszorú mindig a karácsony gyönyörű jelképe marad.

Az ajtódíszek közül a klasszikus koszorúk minden divatban vannak
Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk