Menü

Egyen, ha éhes!

Sztáranyukák, akik támogatják a nyilvános szoptatást

Home » Család » Inspirációk » Egyen, ha éhes! - 08.2018

A nyilvános szoptatás mára kényes témává vált. Napi szinten olvashatunk valamilyen botrányról: kizavarnak egy anyukát a bevásárlóközpontból, durván rászólnak a parkban üldögélve, vagy megkérik, hogy vonuljon félre a sarokba egy étteremben, ha gyermekét szeretné etetni. Szerencsére a téma egyre nagyobb nyilvánosságot kap, és a sztárok közül is mind többen állnak be a világ egyik legtermészetesebb dolga mögé.   

Pink

Pink egy igazi belevaló sztáranyuka, aki mindkét babájának születésekor határozottan állt ki a szoptatás fontossága, természetessége és elfogadása mellett. Több fotó is kering róla a világhálón, melyeken gyermekeit eteti. Ő maga is sokszor osztott meg ilyen témájú képeket közösségi felületein, hangoztatva: egyáltalán semmi furcsa, visszataszító pedig végképp nincs babánk étkezésében.

6 KÉRDÉS, AMIT MINDEN VÁRANDÓS NŐ UTÁL

Gisele Bündchen

A szupermodell szuper lelkes szoptató is, aki blogján gyakran ír a szoptatás élményéről, és annak anya-gyermek kapcsolatra gyakorolt pozitív hatásáról. 2013-ban posztolta ezt fényképet, melyen fotózásra készülve eteti kisbabáját.

Alyssa Milano

A színésznő a nyilvános szoptatás lelkes szószólója, aki több szelfit is megosztott közösségi oldalain #normalizebreastfeeding (normalizáljuk a szoptatást) hashtaggel.

 

ÍGY JELENTETTÉK BE A SZTÁROK, HOGY BABÁT VÁRNAK

 

Chrissy Teigen

A szupermodell mindig is őszintén beszélt élményeiről, az anyasággal járó örömökről és nehézségekről. Nem volt ez másképp a szoptatással sem: bátran eteti gyermekeit, méghozzá ott és akkor, amikor azok megéheznek. A vicces, mellszívóval készült képektől az intim etetések pillanatáig sosem restellt megosztani semmit.

 

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk