Menü

Ötletes lakásdekorációk halloween éjjelére

Rémisztően frappáns részletek

Home » Szabadidő » Ötletes lakásdekorációk halloween éjjelére - 10.2017

Mivel hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a halloween, szerencsére senki sem fog furcsán nézni ránk, ha otthonunkat október végén egyszer csak beborítják a (mű)pókhálók, zombik és szellemek. Az alábbi frappáns lakásdekorációkkal egy pillanat alatt rémisztően hangulatossá varázsolhatjuk a lakást vagy a házat halloween éjjelére!

Szellemes léggömbök
Vonjuk be a (lehetőleg héliummal) felfújt fehér lufikat és borítsuk be őket egy-egy réteg fekete tüllel. Kössünk rájuk fekete masnit, és meg is vagyunk. Ezeket a léggömböket aztán a lakás bármely pontján elhelyezhetjük az előszobától az étkezőig.

DESSZERTÖTLETEK HALLOWEEN ÉJSZAKÁJÁRA

A pók hálót sző
Vastagabb fekete cérnából készítsünk pókhálót egy kép vagy fali tükör köré – a tökéletes összhatás kedvéért pedig applikálhatunk rá még egy műanyag pókot is!

Csontvázas fényfüzér
A szinte minden lakberendezési áruházban kapható lampionos fényfüzért egy fekete filctoll segítségével percek alatt halloween-kompatibilissé tehetjük! Rajzoljunk csontvázszerű szemet, orrot és szájat a lampionokra, és meg is vagyunk. Ha viszont a későbbiekben is szeretnénk használni a fényfűzért, akkor filctoll helyett fekete papírral dolgozzunk.

VICCES ÉS CUKI HALLOWEENI JELMEZEK KISMAMÁKNAK

A sötétség virágai
A legolcsóbb cserepes művirágból is mutatós halloweeni dekoráció lehet, ha van fekete spray-nk! Egyszerűen csak fújjuk be vele a növényt, hagyjuk teljesen megszáradni, és kész!

Váza helyett tök
Persze nem kell, hogy otthonunk minden sarka félelmetes dekorációkkal legyen tele… Azok, akik visszafogottabb dekorációban gondolkoznak, egy dísztököt vázává avanzsálhatnak, amelybe tökéletesen illik majd egy őszi színekben pompázó csokor. A trükk: a tök valójában csak tartóként funkcionál, s belsejében egy vízzel teli váza gondoskodik arról, hogy a virágok sokáig szépek maradhassanak.

5 ŐSZI ASZTALI DEKORÁCIÓ

Hangulatos világítás
A misztikus atmoszféra érdekében szóba sem jöhetnek a hagyományos megvilágítások! Elő a bébiételes és savanyúságos üvegekkel, tekerjük be őket narancssárga és fekete fonallal, majd mindegyik közepében helyezzünk el egy mécsest – a biztonság kedvéért (főleg, ha kisgyermekek is vannak a családban) használjunk LED-es mécseseket!

Nyalókák szellemei
Édességek nélkül nincs halloween! És bár első látásra nem gondolnánk, a szellemsereg valójában tucatnyi nyalóka! A gömb alakú nyalókákat vonjuk be valamilyen vékony, fehér anyaggal, majd rajzoljunk rájuk arcot fekete filctollal. Ha elkészültünk velük, állítsuk őket bele egy egy kivájt dísztökbe.

Mentés

Mentés

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk