Menü

Különleges Valentin-napi DIY ötletek

5 szívmelengető ajándéktipp

Home » Szabadidő » DIY » Különleges Valentin-napi DIY ötletek - 02.2019

Mindenki szeretne valami egyedit, emlékezeteset adni párjának Valentin-napra, ám ez nem is olyan egyszerű, mert nincs ötlete, vagy ha van is, annak túl bonyolult a megvalósítása. Olyan ajándékötleteket gyűjtöttünk most össze, melyek mindkettőt tudják: igazán különlegesek, ugyanakkor nagyon egyszerűen megvalósíthatók.

Szerelmes kuponok

Tény, hogy mi nők egy szuper kupon láttán azonnal izgalomba jövünk, bizony létezik olyan, ami a párunkat is lázba hozza.

Vágjunk ki öt darab téglalap alakú kupont kemény, színes kartonlapból, majd töltsük meg frappáns ötletekkel. Lehet közötte „2 órás teljes kényeztetés”, „reggeli az ágyban”, „kedvenc süti elkészítése” vagy „mozi együtt” kupon is. A lényeg, hogy olyan ajándékokat válogassunk össze, melyeknek párunk biztosan örülni fog.

Egy házilag készült, szerelmes üzenetet takaró kaparós sorsjegy készítése garantáltan tetszeni fog a párunknak.

Forrás: meska.hu

Sorsjegyek

A szerelmes kuponok továbbfejlesztett változata a kaparós sorsjegy. Nem kell hozzá más, csak sablon – mi a meska.hu-ról töltöttünk le –, toll, gyertya vagy fehér zsírkréta, ecset és akril festék.

Írjunk a szívecskébe valamit, aminek párunk nagyon örülne, majd dörzsöljük be a szíveket gyertyával vagy zsírkrétával, és fessük be őket több rétegben, hogy ne látszódjon az írás. Ezután a párunknak nincs más dolga, mint hogy lekaparjon egyet a három szív közül. Nekünk pedig, hogy teljesítsük az előbukkanó feladatot.

Az ötletes beváltható szerelmes kuponok garantáltan nagy sikert fognak aratni párunknál.

Forrás: meska.hu

VALENTIN-NAPI OUTFIT ÖTLETEK

Szerelem-üveg

Írjuk fel színes cetlikre, hogy miért szeretjük a párunkat, miért szeretünk vele lenni, vagy hogy melyek voltak a legemlékezetesebb közös pillanataink, majd ezeket tegyük egy feldíszített üvegbe. Párunk minden nap húzhat egyet a szívmelengető kis üzenetek közül. Írhatunk az év 365 napjára, vagy csak bizonyos alkalmakra.

A szerelmes üzenetekkel, emlékekkel megtöltött üveg igazán meghitt ajándék Valentin-napra.

Forrás: Pinterest

Emlékkönyv

Ha már sok éve együtt vagyunk párunkkal, nagyszerű ajándék lehet, ha összegyűjtjük egy könyvbe a legkedvesebb fotóinkat, kagylókat, repülő- vagy színházjegyeket, kedvenc vicceinket és aranyköpéseinket, fontos dátumokat. A könyvet mi magunk is összeállíthatjuk, ha a lapokat összefűzzük egy szalaggal.

Egy könyv tele párunkkal közös emlékekkel nagyszerű meglepetés Valentin-napra.

Forrás: Pinterest

SOROZATOK, AMELYEKET PÁRBAN IS NÉZHETÜNK

Randiüveg

Minden párnak szüksége van rá, hogy rendszeresen randizzon. Akkor is, ha már jó ideje együtt vannak, és akkor is, ha már van gyermekük. A randiüvegbe egész évben gyűjthetjük az ötleteket, melyik étterembe szeretnénk elmenni, melyik filmet szeretnénk feltétlenül megnézni a moziban, de beletehetjük a kedvenc kiránduló helyeinket, kávézóinkat és bevált programjainkat is. Amikor nincs ötletünk, akkor csak elővesszük az üveget, és húzunk egy pálcát. A pálcát helyettesíthetjük színes cetlikkel is. A befőttes üveg kidíszítéséhez használjunk csipkét, üvegfilcet, csillámot, de ragaszthatunk rá flittert is.

A randiüveggel újra időt szakíthatunk párunkra és a közös programokra.

Forrás: meska.hu

 


Lepje meg kedvesét Valentin nap alkalmából!

Vásároljon dm Ajándékkártyát üzleteinkben, és találja meg a tökéletes ajándékot a Szerelmesek ünnepére!

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk