Menü

Kreatív farsangi jelmezötletek fiúknak

Kis hőseink kosztümjei

Home » Szabadidő » Tippek és trükkök » Kreatív farsangi jelmezötletek fiúknak - 02.2019

Nemsokára itt a farsangi ünnepség, de még ötletünk sincs kisfiunk jelmezéhez? Természetesen nehezíti a dolgot, hogy van olyan kissrác, aki hallani sem akar a több órás készülődésről, vagy a nehéz hacuka hurcolásáról, míg van, aki megőrül egy ütősen kreatív jelmezért, és mindenkit el szeretne kápráztatni az oviban vagy suliban. Mutatunk is 4 szuperötletes jelmezt, amivel tuti nem foghatunk mellé, bármi legyen is a kívánság.

Superman öt percben

Megjelenésüktől vélhetően örök időkig népszerű választás marad kisfiúk körében a szuperhősös farsangi jelmez. Szerencsére azonban ez nem csak a tetőtől talpig beöltözött, köpenyes, harisnyás izomkolosszust jelentheti, hiszen mindenki tudja, hogy a hősök általában kettős életet élnek. Használjuk ki ezt a pozitív tulajdonságukat, és változtassuk kisfiunkat 5 perc alatt egy szuperlaza Supermanné. Egy ma szinte mindenkinél megtalálható Superman jeles póló, ing, nadrág, egy pár hózentróger, na meg persze a szemüveg, ami elrejti Clark Kent kilétét a halandók elől, és csemeténk már készen is áll a suli-bulira.

 

FARSANGI JELMEZÖTLETEK KICSIKNEK ÉS NAGYOKNAK

Az állati nyomozó

Valószínűleg mindannyiunknak van egy ismerőse – sokszor pont gyerkőcünk az –, aki egyszerűen imádja az Ace Ventura filmeket. Persze nem véletlenül, hiszen Jim Carrey az igazi komédia-zsenik egyike. Szerencsére a gumiarcú, állatokkal beszélő nyomozót nem nehéz megszemélyesíteni sem, viszont annál mókásabb. Ha kisfiunk az ügyeletes osztály bohóca, akkor pedig ennél tökéletesebb jelmezt nem is találhatnánk neki. Egy csíkos naci, funky ing, ultralaza napszemüveg, meg egy plüsspapagáj összhatása csodákra képes. A szupermenő hajviselet elkészítése közben pedig tuti, hogy mi is nagyszerűen fogunk szórakozni.

UP

Ha láttuk a rajzfilmet, akkor nagy valószínűséggel mi magunk is megkönnyeztük az egyedül élő, morcos öreg bácsi történetét. A meghatottságon kívül azonban bizonyos, hogy sokat is nevettünk a karakteren. Jelmezként pedig különösen hálás az UP rigolyás öregura, különösen a kisebb, még ovis gyerekek esetében. A vicces figurához a járókereten és a héliumos lufikon kívül semmi különlegesre nincs szükségünk. Öltöztessük csemeténket ’öreges’ viseletbe, kössük rá kedvenc csokornyakkendőjét, adjunk rá egy szemüveget. és már életre is keltettük kedvenc animációs bácsinkat.

 

VICCES FARSANGI JELMEZEK PÁROKNAK

Katonafigura

Példaképeink és kedvenc mesebeli karaktereink utánzásán túl már csak az adhat nagyobb élvezetet, ha kedvenc játékunkká válhatunk egy délutánra. A kissrácok esetében pedig ennek nem is kell olyan bonyolultnak lennie, hiszen egy játékkatona legfontosabb tulajdonsága, hogy zöld. Ezért miután beöltöztettük katonai hacukába csemeténket, egyszerűen fessük be zöldre mindenét, ami kilóg, a részletekben rejlő tökéletességért pedig készítsünk a lába alá egy zöld talpat, és indulhat is a bevetés.

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk