Active Beauty
Ez áll a csillagokban: Az ACTIVE BEAUTY októberi horoszkópja

Csillagjegyek

Ez áll a csillagokban: Az ACTIVE BEAUTY októberi horoszkópja

Ezt tartogatja számodra a csillagjegyed ebben a hónapban

Kos:

A New Work munkamodell először sokakat megmosolyogtatott. Csocsóasztal? Cappuccino? Csapatépítő események? Időközben kiderült, hogy a kellemesebb munkahelyi környezetnek és a kollégák közötti jobb személyes kapcsolatoknak köszönhetően a munkateljesítmény is javul. Te most ebben élsz, és olyan projektekben veszel részt, amiken mind Te, mind a kollégáid élvezettel dolgoztok, és amikkel presztízst vívhatsz ki magadnak – és amik még pénzt is hoznak a házhoz. A kollégáid és főnökeid is lelkesek. A hónap mantrája: Ha irányítani akarsz, akkor el is kell engedned bizonyos dolgokat.
 

Bak:

Akár a levelibéka, szépen lassan lépkedsz felfelé létrán – ami a Te esetedben a karrierlétra. Analitikus és sármos, fókuszált és laza – ezekkel a puha képességekkel nyűgözöd le a feletteseidet és a megbízóidat. A szerelemben azonban ne kövesd a levelibékák példáját: ők a partnerüket „túl rövid pórázon tartják”. A hónap mantrája: Azokra a dolgokra fókuszálj, amiket nem esik nehezedre megtenni.  
 

Vízöntő:

Emlékszel még a 80-as évekbeli Chic nevű együttesre? Nem? De a „Good times” című slágert egész biztosan ismered, hiszen a zenetörténelem egyik legtöbbet játszott dala. A fejedben is megállás nélkül ez a zene szól: utazások, kapcsolatok, új ötletek – jól megy sorod. Viszont itt az ideje elgondolkoznod azon, hogy valójában mit is vársz az élettől. A hónap mantrája: Miért csak májusban lehetne táncolni?
 

Halak:

A nagy sportolókat nem az teszi naggyá, hogy a legjobb formájukban hihetetlen teljesítményre képesek, hanem hogy a mélypontjaikon is átlagon felülit képesek nyújtani. Így véli Martina Navratilova, a tenisz élő legendája, de Te is magadévá teheted a szemléletét. Épp veszekedős kedvedben vagy, valamint hajlamos vagy a stresszre és a betegségekre. Maradj laza a magánéletedben, szuverén a munkahelyeden, táplálkozz egészségesen és aludj eleget – és akkor megnyered a meccset. A hónap mantrája: Az élet sportpályáján a higgadtságoddal szerzed a pontokat.
 

Bika:

Sokkal több olyan ember van, aki önszántából feladja, mint olyan, aki valóban elbukik. Tarts ki! Mindegy, hogy mennyire nehéz egy projekt, hány kollégád „hullik el” az úton, és milyen közeliek a leadási határidők. Jussanak közben eszedbe a hegyi túrák: a hegycsúcson állni sokkal jobb érzés, ha gyalog másztuk meg a hegyet, mintha felvonó vitt volna fel minket. A hónap mantrája: A hegyek néma mesterek.
 

Ikrek:

Valószínűleg nem az Eiffel-torony, a Szajna és a Pont Neuf teszik Párizst a szerelem városává, hanem maga az érzés, ami hatalmába kerít minket a városban. Most hősszerelmesként dúdolod a „La vie en rose”-t, és szórod a „Je t’aime”-eket. A hónap mantrája: Ha mágnesekről van szó, a pozitív pólusok taszítják, ha szerelmesekről, akkor viszont vonzzák egymást.
 

Rák:

Dekoráció vagy emóció – most Te választasz. Ha a falakra ráférne a festés, vagy a fizetésed nagy részét most a legszívesebben a lakberendezési áruházban költöd el, akkor itt az idő lakásszépítési akcióba kezdened. Ha viszont most jobban esne egy kis ereszd-el-a-hajam, akkor rendezz egy partit. A renoválást utána is elkezdheted. A hónap mantrája: A falak nem korlátok, hanem festővásznak, amikre szabadon alkothatsz.
 

Oroszlán:

Hívd fel az asztalost, nyugodtan leveheti a házad ajtaját, mert most amúgy is mindenkinek kitárod, akinek csak szüksége van rá. Ahogy a szívedet is. Mély beszélgetések, nehéz tárgyalások, traccsparti és terápia – hatalmas a kommunikációs kedved. Arra ügyelj csupán, hogy senkit se „dönts fel” a szóáradattal. A hónap mantrája: Beszélni ezüst, meghallgatni és kérdezni arany.
 

Szűz:

A sárkány jobbra fordítja a fejét. Vagy: a fehér daru kiterjeszti a szárnyát. Amik egy Agatha Christie film titkos kódjainak hangzanak, azok valójában tai chi chuan gyakorlatok. Hogy távol-keleti meditációk vagy egyszerű, hosszú séták révén találod meg önmagad, az Rád van bízva. De mindenképpen érdemes most gondolkoznod az életeden, és belsőleg erősíteni magadat. A hónap mantrája: Nem egoizmus az Én szükségleteit (végre) előtérbe állítani.
 

A hónap csillagjegye: A mérleg

A képzeletbeli esőfelhők elvonulnak felőled, és indián nyár köszönt be a lelkedben. A hónap első kétharmada az érzékek színes ünnepe lesz számodra, a bájoddal és az eleganciáddal lenyűgözöd a környezetedet, szellemesen csevegsz, és – akár egy hajlékony ág – ide-oda hajolsz attól függően, hogy mit diktál az érdek. Csupán október 10. és 20. körül billenthet ki egy-egy hideg széllökés az egyensúlyodból. Ezekben a napokban azt is érezheted, hogy a partnered nem becsül meg eléggé téged. De tudod: a krízisek csak táplálják a szerelem földjét. A hónap mantrája: A változásban mindig ott rejlik a fejlődés lehetősége.
 

Skorpió:

A világot most kandírozott fájdalomcsomagnak érzed. A csábító réteg alatt mély melankólia bújik meg. Ezért most inkább ne harapj bele a szépséges, cukormázzal bevont szerelem-almába, hanem állj meg egy pillanatra, és gondold végig, hogy mihez (és kihez) van most valójában kedved. A hónap mantrája: Néha az a legizgalmasabb, ami szemmel a legkevésbé látható.
 

Nyilas:

Míg a mormota most bő hat-hét hónapra behúzódik a barlangjába, addig Neked csak egy rövidke pihenésre lesz szükséged a hónap végén. A szociális téli álmodat mindenesetre egy laza hét követi, amikor egy seregélyraj egyik tagjaként optimista üzeneteket írsz fel az égre, ahol mindenki jól láthatja őket. A hónap mantrája: Az erő a nyugalomban rejlik.