Active Beauty
Ez áll a csillagokban: Az active beauty júliusi horoszkópja

Csillagjegyek

Ez áll a csillagokban: Az active beauty júliusi horoszkópja

Ezt tartogatja számodra a csillagjegyed ebben a hónapban

Kos

Kezedbe vetted a karmesteri pálcát, és a nyári szimfóniát játszó, barátokból és családtagokból álló együttes con spirito (lelkesen) a Te kézjeleidet követi. Amennyiben ebben a hónapban nem mész szabadságra, az üres irodában szabadon kibontakozhatsz, és megvalósíthatod az okos ötleteidet – ha sikerül strukturáltan haladnod a dolgaiddal.

A hónap mantrája: Nyár dúrban.
 

Bika

Most kevesebb obelixi erőre, és több kitartásra és kreativitásra lesz szükséged. Törj ki a gall faluból, válts munkahelyet, vagy indíts el egy szociális projektet. A pozitív energiáiddal akár a római légiókat is magad mögé tudnád állítani.

A hónap mantrája: Tu felix Taurus – Ti, szerencsés bikák!
 

Ikrek

A nyelvünk meghatározza a gondolkodásunkat és a viselkedésünket is. Most érdemes különös körültekintéssel megválogatnod a szavaidat. Épp a Mars van a csillagjegyedben, ami megzavarhatja az alvásodat.

A hónap mantrája: Fogalmazz megfontoltan!
 

Rák

A Ferragosto az a nap, amikor egész Olaszország szabadságra megy, szinte az összes üzlet bezár, és a családok leutaznak a tengerhez. Tégy te is így mindenféle lelkiismeretfurdalás nélkül: mindegy, hogy a strandot vagy hegyeket veszed célba, a lényeg, hogy nyaralj. Mást nem kell tenned, mint élvezni a pihenést, és hallgatni az ösztöneidre (a befektetéseidet illetően is).

A hónap mantrája: La vita é bella!
 

A hónap csillagjegye: Oroszlán

A „Bridgerton” sorozat Charlotte királynőjéhez hasonlóan szeretnél uralkodni, párokat összeboronálni, és mindent tudni – mindenről és mindenkiről. Viszont a sorozat is rávilágít: nincs hatalom mizéria nélkül. Ügyelj arra, hogy másokat ne alattvalókként kezelj, még akkor sem, ha szeretsz a középpontban lenni, azt meg még inkább, ha csodálnak. Különben a konfliktusok most puccskísérletekbe fulladhatnak, és hosszútávon árthatnának neked. Azokat a vezetőket szeretik, akik nem uralkodnak, hanem empátiával és finom érzékkel teszik a dolgukat.

A hónap mantrája: A belső értékek csak még fényesebbé teszik a koronádat.
 

Szűz

Míg mások nyáron lustálkodnak, addig Te a topformádat hozod. A Merkúr tökélyre fejleszti a kommunikációs képességeidet, és neki köszönhetően sikert sikerre halmozol.

A hónap mantrája: Úgy lesz az igazi, ha egy kis szerénységet is beleviszel.
 

Mérleg

Az együttlét és a különlét megfelelő aránya Seneca óta foglalkoztatja a filozófusokat. És mindenkit, akinek van magánélete. Míg kifejezetten élvezed a barátaid társaságát, addig a kapcsolatodban csak konfliktusokat szül, ha túl sokat vagytok együtt a partnereddel. Gondolkodj el Jacqes Derrida szavain: „Én egy olyan „mi”-re vágyom, ami megszakításokból áll.”

A hónap mantrája: Találd meg az én-t a mi-ben.
 

Skorpió

Körülötted szinte minden pár bolhából elefántot, földre hajított fél zokniból pedig veszekedést csinál? Hogy ebben a hónapban a Te kapcsolatod ne menjen rá ezekre, figyelj befelé egy kicsit, és koncentrálj magadra, valamint a saját szükségleteidre.

A hónap mantrája: Együtt kevésbé vagyunk egyedül – általában.  
 

Nyilas

Az autópálya pihenőket egyértelműen nem a Nyilasoknak találták ki. A Te célod az út. A kollégáid már régen beírták a szabadnapjaikat? Akkor Te is küldd el szabadságra az elmédet, és sajátísd el a bhutáni íjásztechnikát, vagy tanuld meg a kínai írásjelek egy részét.

A hónap mantrája: Egy jó kis szabadságért nem kell messzire elutazni.
 

Bak

Szikráznak a kreatív energiád, mint a Perseidák augusztusban – szenteld most az időt azon képességeid próbálgatására, amiket a racionális oldalad eltakar, és légy Demi Moore a fazekas korongnál vagy Michael Douglas a színpadon. És ne a tapsért csináld, hanem magadért!

A hónap mantrája: Ismerd meg a képességeidet!
 

Vízöntő

Lenni vagy nem lenni – kételkedsz, mint Shakespeare Hamletje, és még a kapcsolataid jövőjét is megkérdőjelezed. Maradj gondolatban inkább Angliában, viszont az ország egy másik fiának, Monty Don neves brit kertésznek a példáját kövesd: ültess epret vagy vess el búzavirágmagot a jövő évre, ami segíthet fejleszteni a türelmedet.

A hónap mantrája: Kevesebb dráma, több lazaság.
 

Halak

A zárkózott osztrigák most úgy döntenek, kinyílnak. Micsoda színes, kommunikatív világ, amibe hirtelen belecsöppensz! Jó alkalom olyan témákat nyíltan és értékmentesen átbeszélni, amik már régóta nyomják a szívedet.

A hónap mantrája: Aki gyöngyökre vágyik, annak kagylókat kell kinyitnia.