Active Beauty
Ez áll a csillagokban: Az ACTIVE BEAUTY 2023. májusi horoszkópja

Csillagjegyek

Ez áll a csillagokban: Az ACTIVE BEAUTY 2023. májusi horoszkópja

Kos:

Még ha alapvetően impulzívabb is vagy: a nagyobb, pénzügyeket érintő döntésekre most jobb, ha alszol egyet. Különösen május első felében sarkallhatnak a csillagok felesleges pénzköltő akciókra. Ha mindenképpen szeretnél invesztálni valamibe, akkor az legyen egy kurzus – az önfejlesztés által erősödhet az önértékelésed.
Boldogságtipp: Ajándékozz odafigyelést elsősorban a szeretteidnek – a családi látogatások alkalmával.

Halak:

A Halak jegyűek alapvetően nehezen hoznak döntéseket. Ebben a hónapban azonban a Marsnak köszönhetően jobban megy ez neked, mint általában. Jól tudod érvényesíteni az érdekeidet, és olyan feladatok elvégzésébe is belekezdesz, amiket már régóta tologatsz magad előtt. Légy résen, ebben a hónapban tanácsos kitérned a provokátorok útjából.
Boldogságtipp: Az energiáidat jó célok elérésébe fektesd.

Rák:

Májusban a Vénusznak köszönhetően ragyogni fogsz – jól fogod érezni magad a bőrödben, s ez jót fog tenni a már meglévő, valamint az új kapcsolataidnak is. Új ismeretségeket most könnyen fogsz tudni kötni, amennyiben valóban készen állsz rájuk. 25-e körül régi kapcsolati sebek szakadhatnak fel.
Boldogságtipp: Elemezd ki a korábbi sérüléseidet, mert azáltal sikerülhet meggyógyítanod magad.

Mérleg:

Épp nem lehet téged nem szeretni: a közvetlen és támogató stílusoddal sokak szimpátiáját elnyered. 20-a környékén jó befektetési lehetőségek adódhatnak. Az összejöveteleken azonban gyorsan belefáradhatsz a bájcsevegésbe.
Boldogságtipp: Keresd azon emberek társaságát, akikkel valódi beszélgetéseket lehet folytatni.

Bak:

A májusi hónap szép és fontos változások sorozatát hozza el a szerelmi életedben. A karriercéljaid helyett most az édeskettesre fókuszálj! A szingliknek kedvező ez a hónap az ismerkedésre, ezért nem tanácsos az irodában gubbasztaniuk. A speed dating izgalmas élmény lehet számukra. Nem vágysz kapcsolatra? Akkor is bújj ki a barlangodból, mert szükséged van társaságra.
Boldogságtipp: Keres egy hobbit, ami segít a testi-lelki egészséged megőrzésében. Kezdj el például táncolni.

A hónap csillagjegye – Bika:

A május a Bika jegy szülöttjeit rengeteg szép pillanattal ajándékozza meg. Örülj a szerencsés véletleneknek, a segítőkész ismerősöknek, a csodás találkozásoknak és a hűséges barátaidnak. Az aktuális bolygóállások erősítik az önbizalmad, amit sugározni is fogsz magadból – s ez szükséges ahhoz, hogy vállalni merd az ambícióidat. Még ha a Merkúr kezdetben fékezni is próbál téged: ne bújj vissza a csigaházadba! 10-e körül még az is lehet, hogy megszületik a vágy benned arra, hogy egy egészen új útra lépj rá.
Boldogságtipp: Ne szalaszd el a jó lehetőségeket!

Oroszlán:

Májusban fújtató oroszlánná változol. Nem csoda: meg akarod mutatni, hogy mire vagy képes, viszont úgy érzed, hogy folyamatosan hátráltatnak ebben. Maradj diplomatikus, így könnyen elgördítheted az utadból a köveket. Dolgozz szorgalmasan a háttérben, abból hosszútávon profitálni fogsz. És a szerelmi életedben is érdemes megtanulnod megállni egy pillanatra, venni egy mély lélegzetet, és csak utána véleményt nyilvánítani vagy cselekedni.
Boldogságtipp: A légzőgyakorlatok segítenek ellazulni.


Skorpió:

Jól állnak a szerelmi csillagaid. Ha szingli vagy, és szeretnél párra lelni, lépj elő a függöny mögül. Tedd magad láthatóvá! Az ismerkedés most a továbbképzések vagy az utazások alkalmával fog a legkönnyebben menni. Ezenkívül a már meglévő kapcsolataid is elmélyíthetők ebben a hónapban.
Boldogságtipp: Töltsetek el egy laza hétvégét vagy egy teljes napot kettesben a pároddal.

Vízöntő:

Ez a hónap zűrzavaros időszak lehet az életedben. Vízöntőként ennek is meglátod a pozitív oldalát: egy jó lehetőség innovatív megoldások kifejlesztésére. Lovagold meg az élet hullámait, hogy csúcsformába lendülhess. Lehet, hogy ezek után esténként nehéz lesz lenyugodni: a friss levegőn való mozgás azonban csodákra képes.
Boldogságtipp: A kopogtató gyakorlatok is segíthetnek a gondolat-ringlispíl megállításában.

Ikrek:

Májusban az az érzésed támadhat, hogy elrohan melletted az élet. Tekints erre az időszakra úgy, mint egy lehetőségre a megpihenésre. Az Ikrek jegy szülöttekként egyébként állandóan mozgásban vagy, viszont lazításra neked is szükséged van. A hónap első fele ideális lenne arra, hogy megszabadulj a régóta cipelt terheidtől. Ezt követően könnyebbnek fogod érezni magad – és újra készen fogsz állni a szárnyalásra.
Boldogságtipp: Váltsd valóra egy régi álmodat!

Szűz:

A halogatásnak is van jó oldala: időt ad az ötletelésre. Májusban jobban sikerül megtalálnod a közös hangot másokkal, s ezekből az egymásra hangolódásokból kreatív beszélgetések is születhetnek. A csillagok állása most kedvez a horizonttágító utazásoknak. Légy bátor – és vállalkozz új kalandokra.
Boldogságtipp: A mindennapokban is próbálj meg lassítani, a vonatozást például kifejezetten élvezetesnek találhatod.

Nyilas:

A május csodás lehetőségekkel indul – különösen ami a kapcsolataidat illeti. Inspiráló találkozások várnak rád, amik megmozgatják a fantáziádat, és filozofikus gondolatokat indítanak el benned. A munkahelyeden 10-e körül meglepő fordulatokra számíthatsz. Lehet, hogy több területen szeretnél szabad kezet kapni, és felhagysz egy tevékenységgel, ami úgy érzed, hogy bekorlátoz téged.
Boldogságtipp: Ne pazarold az energiád felületes dolgokra!