Menü

Farsangi jelmezötletek pároknak

Maskarát fel!

Home » Szabadidő » Tippek és trükkök » Farsangi jelmezötletek pároknak - 02.2019

Nemsokára itt a farsangi időszak, és ezt nem csak az óvodások és iskolások, hanem a felnőttek is szeretik kihasználni. Jöhetnek a baráti jelmezversenyek, a farsangi partik és beöltözős összejövetelek. De mielőtt még belefognánk a felhőtlen szórakozásba és a farsangi fánk-faló razziába, el kell döntenünk, minek is öltözzünk be. Hoztunk 4 inspirációt arra az esetre, ha párunkkal koordinált átváltozást tervezünk idén.

Szuper egyszerű, mégis mindig összeillik

Az egyik legkisebb energiabefektetést igénylő páros jelmez, mely tökéletes arra az esetre, ha menni szeretnénk ugyan a buliba, de nem vagyunk a beöltözés rajongói: Jack & Coke. Valószínűleg már egyetemi éveink óta tudjuk, hogy a whisky-kóla páros örök és tökéletes, így szerelmünknek is fantasztikus metaforája lehet az idei farsangi partin. Nincs másra szükségünk, mint két márkanévvel rendelkező ruhadarabra, és készen is állunk az éjszakára.

 

FARSANGI JELMEZÖTLETEK KICSIKNEK ÉS NAGYOKNAK

A romantikus klasszikus

Baby és Johnny minden akadályt leküzdő tiltott szerelme a nyolcvanas évek vége óta hatja meg szerelmesek millióit a képernyők előtt. Miért ne változhatnánk hát az ikonikus szerelmespárrá egy éjszakára mi magunk is? Ha még táncolni is szeretünk, nincs is ennél jobb választás, főleg, hogy az outfit terén sem ütközhetünk nagy bonyodalmakba. Egy fekete nadrágja és rövidujjú pólója minden férfinek akad otthon, a páros hölgy tagjaként pedig remek lehetőség nyílik egy kis vásárlásra, miközben ’levadásszuk’ a nőiesen lebegő rózsaszín ruhácskát.

A vagány és szexi álompár

A hetvenes évek végén aztán tudták, mitől döglik a légy. Nem csoda, ha mi is visszavágyunk a vagányság korszakába minden alkalommal, amikor Danny és Sandy gimis románca jut eszünkbe. A Grase sztárjainak ultramenő frizurái és szexi bőrnadrágjai máig ikonikusnak számítanak. Plusz pont, hogy az őrült sérókon kívül nincs szükségünk túl nagy befektetésre a páros jelmezhez, a rock&roll musical karaktereiként pedig biztosan ütős esténk lesz.

 

VICCES FARSANGI JELMEZEK PÁROKNAK

Együtt jóban, de inkább rosszban

A páros, aki mindent visz – szó szerint. Ha idén igazán különleges jelmezre vágyunk, ne sajnáljuk az időt, kutassunk fel pár menő kalapot és játékfegyvert, vegyük elő a hózentrógert, keressük meg nagyszüleink bőröndjét, készítsünk korabeli frizurát, és hódítsunk a farsangi bulin a harmincas évek rettegett bűnözőpárosaként. Bonnie és Clyde története egyszerre romantikus és félelmetes, egyszerre híres és hírhedt, a pár maga pedig tökéletes elegye a titokzatosnak és stílusosnak. Történelem-rajongó pároknak mindenképpen tökéletes választás.

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk