Menü

Farsangi jelmez a kiskedvenceknek

Ötletes maskarák négylábúaknak

Home » Család » Farsangi jelmez a kiskedvenceknek - 02.2018

A farsangi mulatságokból kiskedvenceink sem maradhatnak ki! Számos helyen vásárolható olyan jelmez, amely kifejezetten a kutyáknak, cicáknak és egyéb házi kedvenceknek lett tervezve, egy kis kézügyességgel és fantáziával azonban mi is készíthetünk maskarát a szőrös családtagnak. Az internet tele van viccesebbnél viccesebb állatjelmezekkel, de fontos megjegyeznünk: nem biztos, hogy kiskedvencünknek is olyan nagy móka egy ilyen gúnya viselése, mint nekünk. Éppen ezért összeállításunkban az egyszerű, de nagyszerű jelmezek kaptak helyet, amelyek nem kényelmetlenek és zavaróak, továbbá azt javasoljuk, hogy miután elkészült a tökéletes fotó, szabadítsuk is meg háziállatunkat a nem mindennapi kiegészítőktől.

MI A KUTYÁM CSILLAGJEGYE? ÉS MIT ÁRUL EL RÓLA?

Harry Potter-jelmez
A legtöbb kutya tényleg varázslótanonc: elvégre mi más magyarázat létezne a csontok eltüntetésére? Vagy mondjuk hogyan alakulhatnának át a plüssjátékok havas tájjá, ha nem varázsigével? Ha az Ön kutyusa is ilyen imádnivaló rosszcsont, akkor minden bizonnyal jól fog állni neki Harry Potter nyakkendője és varázslóköpenye. Minden részletét egyszerűen megvarrhatjuk maradék anyagokból vagy a gyerekek kinőtt ruháiból.

Oroszlánjelmez
A macskák valójában szelíd oroszlánok, sokszor pedig nemcsak azt érzékeltetik velünk, hogy az állatok királyai ők, hanem felettünk is uralkodnak. Így aztán jár nekik az oroszlánsörény is! A jelmez elkészítéséhez műszőrmére  és plüssanyagra lesz szükségünk, előbbiből a sörény, utóbbiból a fülek készülnek. Vörös és arany színű cicákon mutat leginkább jól ez a maskara.

MELYIK KUTYAFAJTA ILLIK HOZZÁM?

Asztronauta-jelmez
Kutya az űrben! Volt már ilyen, de nem a mi utcánkban… Ha úgy érezzük, hogy a mi ebünk is hasonlóan tehetséges, mint Lajka, az első állat a világűrben, akkor két műanyag palackból és még néhány dekorációs kellékből mi is űrkutyát csinálhatunk kedvencünkből. A palackokat fújjuk be ezüst színű spray-vel, ragasszuk őket össze, és tegyünk rájuk NASA-feliratot. A palackok nyakához ragasszunk piros, narancssárga és citromsárga selyempapír-darabokat, és kész is vagyunk.

Szusijelmez
Az olyan aprócska háziállatoknak, mint a tengeri malac vagy az aranyhörcsög, szintén készíthető jelmez! A képen látható maskara egészen pontosan egy lazac nigiri, amelyhez nem kell más, csak fekete és narancssárga textil. Utóbbiból egy picike téglalap alakú párnát kell varrnunk, míg a sötét színből egy pántot. Hát nem ennivalóan édes?

BETEGSÉGRE UTALÓ JELEK HÁZI KEDVENCEINKNÉL

Martinijelmez
A műtéti gallér, amelyet a cicákra és a kutyákra szoktak adni komolyabb beavatkozások után, farsang idején is bevethető. Egy ilyen átlátszó búra ugyanis pont olyan, mint a martinis pohár. A ginből és vermutból készített koktélt olívabogyóval szokás díszíteni, így már csak ezt kell elkészítenünk zöld filckorongokból!

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk