Menü

Divattanácsok magas nőknek

Nem csak a modelleknek áll jól

Home » Szépség » Divat » Divattanácsok magas nőknek - 09.2018

Magas nőként nem igazán tudunk elbújni, bárhova is lépünk be, rögtön észrevesznek minket. Ez sokakat arra ösztönöz, hogy egyszerűbben öltözködjenek, és minél kisebb feltűnést keltsenek. Használjuk ki inkább adottságainkat, és inkább mutassuk meg, hogy a magasság nem csak a párizsi kifutókon menő!

 

  1. Nálunk nem baj a cipőmánia!

Magas hölgyként megjelenni valahol azt jelenti, hogy nem egy ember lesz, aki hirtelen meglepődik méretünkön. A tipikus reakció pedig ilyenkor az, hogy végigmér minket, különös tekintettel cipőnkre azt kutatva, hogy vajon azért vagyunk-e ilyen magasak, mert magassarkú van a lábunkon. Használjuk ki ezt a lábbelinket érő extra figyelmet, és bátran vegyük meg a legszebb, legattraktívabb darabokat, legyen az tornacipő, topánka vagy magassarkú. Ha a nyakigláb szupermodellek mindennap viselhetik, mi is megtehetjük!

Piros magassarkúban tuti a siker

 

AKI MER, AZ SZÍNES SMINKET VISEL

  1. Oversized kiegészítők

Az alacsony vagy petite hölgyekkel ellentétben nekünk attól biztosan nem kell félnünk, hogy ’elveszünk’ viseletünkben. Ne ijedjünk meg egy-egy nagy ’pakolós’ táskától vagy extrább statement nyaklánctól, és nyugodtan válasszunk fülbevalók esetében is a méretesebbek közül.

Állatmintákkal a kézben

 

  1. Hangsúly a nyakon

A magas, nyúlánk testalkathoz, különösen egy elegánsabb alkalomra öltözve, mindig csodásan néz ki, ha hangsúlyozzuk nyakunkat és dekoltázsunkat. Válasszunk különleges szabású felsőrészt vagy ruhát, válogassunk a feltűnő nyakláncok vagy fülbevalók közül, esetleg hordjuk összefogva vagy kontyban hajunk.

Emeljük ki nyakunkat ékszerekkel

 

ÚJRA CSILLOGHATUNK: A SZÁJFÉNY VISSZATÉR!

  1. Széleset a keskennyel

A magasság nagyobb testfelülettel is jár, kvázi ’több helyünk’ van kreatívnak lenni, és különböző szabásokat variálni egy öltözeten belül is. Az oversized méretek nem csak a kiegészítők, hanem ruházat terén is jól állnak a magas testalkathoz. Ne féljünk, hogy egy válltöméstől vagy egy lazább, széles szárú nadrágtól férfiassá válik megjelenésünk, ezt mindig tudjuk ellensúlyozni nőies színekkel és divatos kiegészítőkkel. Túlzásba persze nem kell esni, válasszunk mindig egy bővebb darabot, amelyet szűk fazonokkal párosíthatunk.

Overál

 

  1. Gazdag minták

Csak ismételni lehet: a hosszú, magas testalkaton rengeteg lehetőségünk van a játékra, izgalomra, különleges részletek viselésére. Ez a minták esetben is igaz, és eleve megvan az az előnyünk, hogy nem kell félnünk attól, hogy ’elnyom’ minket, amit viselünk. Hordjuk nyugodtan, ami megtetszik. Magas alkattal szinte minden trendet követhetünk, ha mintákról van szó.

Virágmintás ruhák
Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk