Menü

Íme, Beyoncé új, szupertrendi frizurája

2019 nagy újdonsága a „money pieces”

Home » Szépség » Frizura » Íme, Beyoncé új, szupertrendi frizurája - 07.2019

Vannak sztárok, akik nem csak tehetségükkel vívnak ki elismerést maguknak, hanem külsejükkel is. Gondoljunk csak Jennifer Aniston ikonikus frizurájára vagy Beyonce kaméleon módjára változó hajkoronájára. Utóbbinak hála most itt egy új stílus, egy új hajfestési technika, mely biztosan sokak kedvence lesz.

Beyonce, a stílusikon

Bármilyen frizurát is visel Beyonce, mindig milliók követik példáját, és kérik fodrászuktól a „beyonce tincseket”. Sokáig oroszlánsörényhez hasonlító, dús, göndör fürtökkel babonázta meg rajongóit, majd ombrés bob frizurát hordott, megspékelve egy kis hullámmal, újabban pedig hosszú fazonnal és lágy balayage loknikkal hódít. Volt már szőke, csokibarna, láttuk már mézszínű és felül szőkébb, alul barnább hajszínnel is.

2018-ban az arcot lágyan keretező hajzuhatagával teremtett trendet, idén pedig arany fényben tündököl. Beyonce egyike azoknak a vérbeli díváknak, akik kifinomult stílusérzékkel választják ki az egyéniségükhöz, adottságaikhoz leginkább illő hajszínt és fazont.

HAJMOSÁSI ÚTMUTATÓ

2019 trendje a „money pieces”

Ha lehet hinni a stylistoknak, 2019 hátralévő részében Beyonce stratégiailag megtervezett, a frizura megfelelő pontjain elhelyezett arany fürtjeit akarja majd mindenki utánozni.  Az arcot keretező, napszítta tincsek készítésének saját művészneve is van: „money pieces”. A speciális balayage technika lényege, hogy a világosabb, aranyló fényű tincseket a „colorist” (a hajfestés művésze) azokon a pontokon helyezi el a hajkoronában – például a hajvonalban –, ahol azok a legszebben érvényesülnek, és ahol a leginkább kiemelik az arc előnyös vonásait, ezzel pedig ragyogóvá teszik azt. Elkészítéséhez nagy gyakorlatra van szükség, így ha emellett a frizura mellett tesszük le a voksunkat, ne kísérletezzünk vele otthon. Bízzuk inkább magunkat szakemberre.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Beyoncé (@beyonce) által megosztott bejegyzés,

FONOTT HAJ 5 PERC ALATT – ÍGY KÉSZÍTSD EL!

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk