Menü

Ajándékötletek anyák napjára a Nagyinak

Köszönjük meg a törődést

Home » Család » Inspirációk » Ajándékötletek anyák napjára a Nagyinak - 05.2018

Mama, Mamus, Nagyika – bárhogy is szólítottuk kisgyermekként, a nagyink volt mindig az, aki megvédett, ha anya dühös volt, minden nap megkérdezte, mit főzzön nekünk, és bármit is mondtak szüleink, ő csak azért is elkényeztetett minket minden földi jóval. Háláljuk meg neki idén is a tömérdek segítséget és szeretetet, amit tőle kaptunk az évek során! Hoztunk is ehhez pár igazán tuti tippet anyák napjára, ami biztosan mosolyt csal nagymamánk arcára.

Családi térkép

Akár pár utcányira vagyunk nagyikánktól, akár kontinensek választanak el, egy kedves üzenettel ellátott, kézzel készített családi térkép telitalálat lesz. Keressünk képet országainkról, városainkról vagy a városrészről, ahol mi lakunk, és ahol ő lakik, és egy kis rajzzal kössük össze a lokációkat. Rajzolhatunk a vonalra szívecskét, írhatunk mellé idézetet, vagy pár kedves sort, biztosan sikert arat majd ez a személyes, szeretetteljes ajándék.

A LEGCUKIBB ANYA ÉS ÉN SZETTEK NYÁRRA

Cserepes virág mini tortákból

Édesszájú a mama? Süssük meg neki kedvenc ízkombinációit mini torta formájában, és rendezzük el azokat egy szép virágcserépben. A végén már csak azt kell bizonygatnunk, hogy tényleg meg lehet enni ezt a gyönyörűséget.

 

Kötény kézlenyomatos kerttel

Nagyink imádni fogja ezt a kreatív, színes és szeretetteljes ajándékot, amit felvehet majd, ha legközelebb nekiáll kertészkedni vagy sütni-főzni. Komponáljunk meg egy képet, találjuk ki, mit milyen lenyomattal tudunk ábrázolni, és mókára fel! Legyen rajta mindenki keze nyoma.

3 INSPIRÁLÓ SOKGYEREKES SZTÁRANYUKA

Generáció a generációban

Fantasztikus ötlet, ami biztos, hogy hatalmas mosolyt csal majd nagyink arcára. Akár családi tradícióvá is tehetjük, és évről évre, vagy egy-egy új generáció születésekor meg is ismételhetjük a fotózkodást.

 

Emlékek a lámpaburán

Varázsoljunk egy mindennapinak tűnő asztali lámpát csodálatos családi örökséggé: tegyük tele családi emlékekkel, az egészen régitől az egészen újig. Nagymamánknak kétségtelenül elnyeri majd tetszését, és így mindennap láthatja családját az éjjeliszekrényen.

 


MÁR KÉZBE IS VEHETI A MAGAZINT! RENDELJE MEG DÍJMENTESEN!

Az active beauty magazin a dm ingyenes nyomtatott női magazinja, ami rengeteg hasznos tippet és trükköt tartogat a divat, a szépségápolás, a lakberendezés, az utazás, az egészséges táplálkozás területén. A magazin díjmentesen megrendelhető és még a postaköltség miatt sem kell aggódnia, ugyanis az active beauty magazint – teljesen ingyen postázzuk ki Önnek!

Rendelje meg a magazint díjmentesen és helyezze magát kényelembe!

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk