Menü

A tél legnagyobb trendjei

Hidegben is sikken

Home » Szépség » Divat » A tél legnagyobb trendjei - 11.2018

Ugyan a divatvilágban lassan már minden megtörtént, ami megtörténhet, az újabb és újabb szezonok trendjei mégsem válnak soha unalmassá, hiszen a régi kedvenceket is sikerül a tervezőknek mindig más oldalról megközelíteniük. Az idei téli trendek között is találhatunk olyanokat, amelyek ismerősek lehetnek, azonban ma már újként imádjuk őket.

Állatias ösztönök

Ideje elfelejtenünk minden rossz előítéletet, és engednünk a vadon hívó szavának, 2018/2019 téli kollekciói között ugyanis nagyot szól az állatminta. Idén aztán nem kell szégyenlősködnünk: jöhetnek a tigris- vagy leopárdminták, a zebra csíkok és az ocelot pöttyök is. A merészebbek kipróbálhatják a kifutókon gyakran megjelenő tetőtől-talpig verziót is, míg – ha visszafogottabbak lennénk – korlátozhatjuk a dögös mintákat csak egy ruhadarabra vagy kiegészítőre.

Divatirányzatok 2018 telén

 

6 ELŐNYÖS DIVATTIPP ALACSONY HÖLGYEKNEK

Tweed

A tweed újra itt van, és kicsit sincsen dohos szaga, hiszen a régi idők divatöröksége új alakban, új fazonban és egy kis új éllel tért vissza. Kabátok, kosztümök, szoknyák, de nadrágok, ruhák és kiegészítők is a kifutókon tisztelegnek a múlt előtt, a 2018-as tweednek pedig csak a fantáziánk szabhat határt. Kombinálhatjuk bőrrel, fényes vagy matt anyagokkal, vékonnyal vagy vastaggal, csillogóval vagy egyszerűvel. Végre valami, ami igazán frissen sikk, de kényelmes és praktikus is lehet.

Télen is lehetünk divatosak tweedben

 

PIRULJ EL!

Hú, de jó bőr!

Persze-persze, a pamut olyan puha, a gyapjú olyan meleg, a selyem pedig olyan elegáns. Mégis mihez nyúljunk, ha igazán dögösek szeretnénk lenni? Nos, a legnagyobb tervezők szerint a bőrhöz. Szerencsére a pár éve újra felkapott anyag még mindig hódít, sőt egyre népszerűbb lesz. Ráadásul már attól sem kell félnünk, hogy nem találjuk meg a stílusunkhoz illő fazont, hiszen az egyes divatházak is mind-mind különféleképpen álmodták meg a tél hódító outfitjét: van, aki a miniruhára, van aki a hosszú kabátra, és van, aki a nőies fodrokra esküszik.

Divatban a bőr

 

AKI MER, AZ SZÍNES SMINKET VISEL

Pliszé mindenek felett

A nyári fodrok után megérkezett a tipikusan nőies formák téli változata, a pliszé. Pliszírozott ’mindent’ találunk a téli divatot hirdető kifutókon: a lánykórusok hangulatát idéző visszafogott szoknyáktól a bohókásan különleges nadrágokon keresztül az egészen a vagány és ragyogó parti outfitekig a pliszé mindenben otthon van.

Nőies formák
Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk