Menü

A tavasz legmenőbb körömlakk színei

Manikűrre fel!

Home » Szépség » Szépségápolás » A tavasz legmenőbb körömlakk színei - 02.2019

A szezonális trendekre általában azt mondhatjuk: többé-kevésbé kiszámíthatók. Nincs ez másként a körömlakk színeknél sem, hiszen ki lepődne meg egy tűzvörös manikűr láttán nyár közepén, vagy a sötétbordó körömlakkon októberben? Idén tavasszal azonban végre egy kis újítás érkezett a szinte már klisévé vált pasztellszínek kavalkádjába. Nézzük is, mi lesz a legmenőbb a körmökön 2019-ben!

Fagyos hatás

Bár a 2019-es körömlakktrendek színekben a tavasz melegét ünneplik, ez nem jelenti azt, hogy a körömlakkok végső kinézetébe ne kerülhetne egy kis zúzmarát idéző csavar. Idén pedig pontosan ez történik: a stylistok és stílusvezérek szívesen szavaznak egy kevés, a fagyos hónapokat felelevenítő hangulatra, ha a tavaszi manikűrről van szó. A különleges ‘jeges hatást’ elérhetjük egy félig átlátszó, irizáló vagy gyöngyházfényű befejező réteggel az amúgy nagyon is tavaszias alapszínünkön.

A tavaszi manikűrt érdemes feldobni egy kis jeges hatást keltő gyöngyházfényű lakkal

 

AKI MER, AZ SZÍNES SMINKET VISEL

Sárga másképp

A sárga körömlakk hallatán sokakban nem éppen jó érzések támadnak. Nem véletlenül, hiszen a sárga árnyalataiból kevés olyat találni, amely tényleg jól áll a körmökön. 2019 tavasza azonban sárgáért kiált. És szerencsére nem a tipikus rikító citrom vagy méhecske színű változatért, hanem annál egy sokkal lágyabb, pasztellesített világos sárgáért, ami garantáltan többek kezén fog jól mutatni.

2019 tavasszal az új trend a pasztell citromsárga, amely garantáltan minden körmön jól mutat.

 

80-as évek

Az elmúlt pár évben egyre több és több, ma már igazán retrónak számító trend éledt fel. Nem csoda hát, hogy végül körmeinket is elérte a régi idők őrülete. A 80-as évekből pedig nem más érkezik manikűrjeink tavaszi palettájába, mint a korszak egyik legnépszerűbb szemhéjpúder árnyalata, a kissé csillogó, kissé fénylő, egyszerre dögös, mégis ártatlan babakék.

A 80-as évek egyik legnépszerűbb színe, a babakék újra hódít a körmökön csillogó árnyalatban.

 

MINDENKINEK MEGVAN A SAJÁT SZÉPSÉGSZTORIJA!

Még mindig glitter

Bizony, az elmúlt évek egyik legnagyobb visszatérője a glitter. És a csillogás tavasszal sem hagy el minket. Persze a téli parti-időszakhoz képest kissé visszafogottabb formájában, de továbbra is hódít. A tavaszi glitterről tudni kell, hogy kisebb szemű, mint a téli, ezáltal sokkal visszafogottabb végeredményt ad, színeiben azonban nem csak a meleg pasztellek, de a fémes árnyalatok is népszerűek maradnak.

A csillogás tavasszal sem múlik el, hiszen a kisebb szemű glitterek a körmökön továbbra is nagy trendnek számítanak.

 

Lágy korall

Mióta tudjuk, hogy 2019 színe a ’Living Coral’ névre hallgat, biztosak lehettünk benne, hogy az árnyalat és változatai nemsokára megjelennek az üzletek polcain várakozó beauty-termékekben is. Nem is kellett csalódnunk, hiszen a tavasz top körömlakk színei között is ott virít az egyes márkáknál korallként vagy pasztell lazac színként elnevezett árnyalat, méghozzá matt, fényes, gyöngyház és glitter változatokban is, így bőven van miből válogatnunk.

A korall, vagy más néven pasztell lazac szín minden árnyalata trendnek számít idén tavasszal a körmökön.
Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk