Menü

3 karácsonyi DIY dekortipp

Szép karácsony saját kezűleg

Home » Szabadidő » DIY » 3 karácsonyi DIY dekortipp - 12.2018

Ha igazán szép, de könnyen elkészíthető karácsonyi dekorációra vágyunk, íme 3 pofonegyszerű tipp hozzá.

Karácsonyi dísz szalagból

Ehhez a díszhez szükségünk lesz színes, mintás szalagokra, gyöngyökre, egy madzagra, tűre és erősebb cérnára. Az elkészítése rendkívül egyszerű. Lényege, hogy a szalagot karácsonyfa formában fűzzük fel egy madzagra a tű és cérna segítségével, majd megtűzdeljük gyöngyökkel. Készítsünk belőle többet, és akasszuk fel őket az ablakokba, de akár a fán is remekül mutatnak.

HAJTOGASSON FENYŐFÁKAT!

Kültéri dekoráció

Az ajtó előtt és az ablakban is nagyon jól mutat ez a végtelenül egyszerűen elkészíthető kültéri dekoráció. Fogjunk egy virágládát, fonott kosarat, kaspót vagy virágcserepet – ami éppen rendelkezésünkre áll –, és rakjuk tele fenyőágakkal, örökzöld bokrok leveleivel. Erre az alapra kerülhetnek a díszek: tobozok, aranyfestékkel lefújt termések – dió, mogyoró, színes selyemszalagok, nem törékeny – leginkább műanyag– karácsonyfa díszek. Ha van kültéri égősorunk, azt is rátekerhetjük a kosár vagy láda külsejére, de szépen el is rendezhetjük a díszek között.

 

Csillámporos mécsestartó

Mindössze egy kisebb befőttesüvegre, ragasztóra és némi csillámporra van szükség ennek a gyertyatartónak az elkészítéséhez. Kenjük át a befőttes üveg külsejét ragasztóval, majd hempergessük meg csillámporban. Ha akad egy szép masnink otthon, akkor azzal is átköthetjük az üveg nyakát. A csillámpor mellé ragaszthatunk rá gyöngyöket vagy csillogó papírból kivágott mintákat is.

+1 Tipp: Aggassunk fényfüzért a tükörre, a szekrényre vagy egyéb berendezési tárgyra. Egy unalmas szobát is ünnepivé varázsol a sok kis izzó csillogó fénye.


MÁR KÉZBE IS VEHETI A MAGAZINT! RENDELJE MEG DÍJMENTESEN!

Az active beauty magazin a dm ingyenes nyomtatott női magazinja, ami rengeteg hasznos tippet és trükköt tartogat a divat, a szépségápolás, a lakberendezés, az utazás, az egészséges táplálkozás területén. A magazin díjmentesen megrendelhető és még a postaköltség miatt sem kell aggódnia, ugyanis az active beauty magazint – teljesen ingyen postázzuk ki Önnek!

Rendelje meg a magazint díjmentesen és helyezze magát kényelembe!

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk