Menü

3 lenyűgöző fonat szilveszterre

Látványos partifrizurák

Home » Szépség » 3 lenyűgöző fonat szilveszterre - 12.2017

Az év utolsó estéjére nemcsak csinos ruha és csillogó smink dukál, hanem különleges frizura is! Ha már nincs időpont a fodrásznál, akkor sem kell kétségbe esnie, hiszen ez a három fantasztikus fonat egyszerűen elkészíthető, a végeredmény mégis pompás és alkalomhoz illő lesz! Ön melyiket készíti el még 2017-ben?

A SZUPERMODELLEK HAJTRÜKKJEI

Feltűzés halszálka fonással

Ezt a frizurát azoknak ajánljuk, akik nem akarják kontyban elrejteni gyönyörű, hosszú hajukat, mégis egy extrább hajviseletre vágynak szilveszter éjszakájára. Először is hajsütővassal hullámosítsuk be a hajunkat, majd ha a tincsek teljesen kihűltek, jöhet a fonás! Készítsünk középválasztékot, majd az egyik oldalon kezdjünk el halszálka fonással fonni egy tincset szemmagasságban. Ismételjük meg a fonást a másik oldalon is, ezután pedig rögzítsük a két tincset hullámcsatokkal úgy, hogy egymáson keresztezzük őket. A fonásokat lazítsuk meg az ujjainkkal a természetesebb hatás érdekében, majd fixáljuk a kész frizurát hajlakkal.

Duplakonty holland fonással

A retrópartik királynői lehetünk ezzel a kilencvenes éveket idéző frizurával, amelyet a holland fonás tesz különlegessé. Készítsünk középválasztékot egészen a tarkónkig, hajtsuk előre a fejünket, majd a tarkótól indulva kezdjük el fonni két tincset. A fejtetőnél fogjuk össze őket hajgumival, de ne bújtassuk át teljesen rajta a tincseket. Ujjainkkal húzzuk szét az így keletkezett kontyokat, a végeket pedig bújtassuk vissza a hajgumin, majd hullámcsattal rögzítsük. Igazgassuk el a kontyokat úgy, hogy se a hajgumi, se a hullámcsatok ne látszódjanak. A végeredményt érdemes enyhén fixálni hajlakkal is.

FRIZURÁK A TÉLI HÓNAPOKRA

Apró fonat a választéknál

Azoknak is szeretnénk frizuraötletet adni, akiknek nincs derékig érő hajkoronájuk vagy éppen nem fonathangsúlyos hajkölteményre vágynak. Számukra jó megoldás lehet ez a stílus, amely egy apró fonattal képes különlegessé varázsolni a teljes szilveszteri megjelenést! Elvégre az ördög a részletekben rejlik… Először is hullámosítsuk be hajsütővassal a hajunkat (de szögegyenesre vasalt hajjal is remekül mutat az apró fonat!). Ezután készítsünk oldalválasztékot, majd mellette válasszunk le egy vékony sávot. A fejünk búbjától az arcunk felé kezdjük el befonni a tincset francia fonással, és folytassuk egészen a hajvégekig. A fonatot kössük össze szilikonos minihajgumival, és a fülünk mögött elvezetve rögzítsük egy hullámcsattal. Ez a frizura rendkívül jól mutat aszimmetrikus partiruhákkal!

Part Line Accent Braid 🎥 FULL tutorial on my YouTube channel! Link in my bio! 💕

A post shared by Missy (@missysueblog) on

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk