Active Beauty
2019-es májusi horoszkóp

Mit ígérnek a csillagok?

2019-es májusi horoszkóp

2019-es májusi horoszkóp

Bika 04.21. – 05.20.

Meglepődve állapítja meg, hogy az egyik családtagjára jobban hasonlít, mint azt gondolta volna. Ahelyett, hogy ez a tény frusztrálná, gondolkozzon el ennek előnyein. És ami a rossz tulajdonságokat illeti: mások viselkedésén nem tudunk változtatni. A sajátunkon azonban igen.

Ikrek 05.21. – 06.21.

Egy valódi álomférfiba szeretett bele? Mégse ajánlanánk, hogy azonnal mutassa be őt
a családjának. Elsősorban május első hetét lenne érdemes kettesben tölteniük. Kerüljenek egy kicsit még közelebb egymáshoz, és várja meg, hogy az egymás iránti érzéseik még erősebbé váljanak.

Rák 06.22. – 07.22.

Menekülni egy családi esemény elől? Felejtse el. Gondolkozzon el inkább azon, hogy hozhatná ki a legtöbbet és a legjobbat a szituációból. Például úgy, ha az esemény előtt pihentető wellnessnapokat tölt el valahol, és ellazult állapotban bukkan fel az összejövetelen. A pozitív energiája kibéküléshez vezethet.

Oroszlán 07.23. – 08.23.

Most aligha mentheti meg bármi attól, hogy meghívást kapjon csillogó partikra és nagy eseményekre. Pedig most inkább a családias légkörben érzi jól magát. Gondolja végig, hogy hol kell mindenképpen megjelennie – és mondjon le olyan dolgokat, amik nem is igazán fontosak. A partnere pedig hálás lesz ezért.

Szűz 08.24. – 09.22.

Egy férfi szerelmi bánatot okozott Önnek? Akkor keresheti is az utódját. Más anyáknak is van vonzó fiuk. Május 19. után az új ismeretségeknek kedvez a csillagok állása. Különösen könnyen ismerhet meg valakit kurzusokon vagy workshopokon.

Mérleg 09.23. – 10.23.

Ami Önnel ebben a hónapban történik, az a legjobb családokban is előfordul. Tehát ne pazarolja arra az értékes idejét, hogy a már megtörténtek miatt siránkozik, inkább gondolkozzon el azon, hogy mi lesz a következő lépés. Május 10. körül egy rokon vagy egy barát felajánlja a támogatását.

Skorpió 10.24. – 11.22.

A hónap közepe táján generációs konfliktusra kerülhet sor. Ne hagyja, hogy a dolog egyáltalán idáig fajuljon, nyújtson időben békejobbot – a legjobb, ha ezt egy Ön által szervezett találkozón teszi az első májusi hét vége tájékán. Aggodalomra semmi ok: nem Ön lesz a szituáció vesztese – épp ellenkezőleg.

Nyilas 11.23. – 12.21.

A kollégái olyanok Ön számára, mintha a családja lennének? Akkor most érdemes óvatosnak lennie, nehogy gyerekszerepbe szorítsák. Ebben a hónapban hajlamos arra, hogy engedje, hogy gyámkodjanak Ön felett. Vállaljon felelősséget a tetteiért – és akkor tényleg komolyan is fogják venni.

Bak 12.22. – 01.20.

Családalapítás jár a fejében? Akkor május harmadik hetében feltétlenül érdemes lesz erről beszélgetnie a kedvesével. A hónap második fele egyébként is ideális a tervek kovácsolására, de a munkahelyén is új projektet bízhatnak Önre. Igazán sikeres időszak lesz a következő!

Vízöntő 01.21. – 02.19.

Az az érzése, hogy Ön körül mindenki gyerekes dolgokkal van elfoglalva, miközben Ön az egyetlen, aki az élet fontos témáival foglalkozik? Vegye mégis komolyan a barátai és nem mellesleg a családtagjai szükségleteit – főleg akkor, ha komolyabb pénzügyi dolgokról van szó.

Halak 02.20. – 03.20.

Most többen számítanak a segítségére: lehet, hogy egy rokona átmenetileg Önhöz költözne vagy egy barátjának pénzre lenne szüksége. Legyen nyugodtan nagyvonalú, de tisztázza az érintettekkel, hogy milyen keretek között hajlandó segítséget nyújtani, és hogy hol húzódnak a határok.

Kos 03.21. – 04.20.

Habár csábítóak a hasznot ígérő ajánlatok, most az Ön életében mégsem a pénzkeresés a legfontosabb. Elsősorban május első felében kell, hogy a családja és a párkapcsolata álljon az első helyen. Magabiztosan kitart a prioritásai mellett, ami még a feletteseit és az üzletfeleit is lenyűgözi.

Holdnaptár-tippek

  1. Közeleg a nyár és a flip-flop szezon? Először irány a pedikűrszalon! A legjobb, ha május 21–23. között jut el oda.
  2. A haja egy ápoló pakolás után kiált? Ezek a kúrák május 5–17. között különösen intenzíven fejtik ki hatásukat.
  3. Eljött a digitális detox ideje? Május első hétvégéje ideális lenne erre!