Active Beauty
Így hódít a szőke 2023-ban

Trendkollekció

Így hódít a szőke 2023-ban

A szőke örök divat. Helmut Maier, a dm fodrászstúdió minőségmenedzsere elárulta nekünk, hogy mik lesznek az idei év szőke-trendjei.
 

A szőke trendfrizurái 2023-ban

Helmut Maier és kreatív csapata megalkotta 2023 hajtrendjeit. Közöttük jónéhány ragyogó szőke, trendi frizurával.

 

Kinek áll jól a szőke szín?

A szőke egy időtlen klasszikus, és alapvetően mindenki viselheti kortól és nemtől függetlenül. A sikernek egyetlen titka van: a színárnyalatot a bőrtípushoz tanácsos igazítani.

 

A nude-szőke mullet

Míg az utóbbi években az ezüstös szőkeárnyalatok voltak a legfelkapottabbak, addig idén a tiszta, semleges árnyalatú szőke fog hódítani. Nem véletlen, hogy a fodrászszalonok vendégeinek többségének a nude-blond árnyalatra esik a választása. Helmut Maier és csapata ezt a hajszínt egy erősen lépcsőzetesre vágott rövid fazonnal, a mullettel kombinálja. A gendersemleges mullet frizura a ‘80-as évek focistafrizuráját idézve tarol már jó ideje a frizuratrendek között. A trendfrizura nagy előnye: megannyiféleképpen viselhető, texturáltan és egyenesen is vagány viselet.
 

A karamellszőke hosszú frizura

Ezt a lookot a klasszikus-feminin hosszú frizurák inspirálták. A mindenhol egyforma hosszúságúra vágott, puha színátmenetekkel megbolondított frizura a mindennapokban is viselhető, top modern és sokféleképpen formázható. A karamelles színárnyalatok skálája rendkívül széles, ezért megannyi variációs lehetőséget kínál. A különböző színárnyalatok variálása által háromdimenziós hatás jön létre.
 

Így készítheted el a modern braided peacock bun (fonott pávakony) frizurát 

Helmut Maier profi tippje: ez a konty tökéletesen elkészíthető nem frissen mosott hajból is. A hajat formázás előtt kezeljük szárazsamponnal, hogy ennek ellenére is friss érzetet nyújtson.
  • Fésüljük hátra a hajunkat, és fogjuk össze egy lófarokban.
  • Egy formázókrémmel zabolázzuk meg a rakoncátlan hajszálakat.
  • A lófarokban lévő hajat fonjuk be, és fixáljuk egy vékony hajgumival a vége felett kb. 7 centiméterrel.
  • A maradék 7 centimétert kezeljük egy hővédőtermékkel, és vasaljuk ki.
  • A befont hajrészt csavarjuk a lófarok köré, és rögzítsük hajtűkkel.
  • Az egyenes hajvéget terítsük szét legyező formában.
  • Hajlakkal fixáljuk.