Active Beauty
Ezek a trendek hódítanak 2023-ban

Top modern

Ezek a trendek hódítanak 2023-ban

Helmut Maier, a dm fodrászstúdió minőségmenedzsere kreatív csapatával együtt megalkotta 2023 trendfrizuráit. Megmutatjuk az idei év különlegességeit, legdivatosabb fazonjait és színeit.
 

Az év trendfrizurái

Ami sose megy ki a divatból: a hosszú, csillogó haj. A laza, lágy esésű frizura, ami szép keretet ad az arcnak: idén is töretlen népszerűségnek örvend. Ezenkívül 2023-ban továbbra is divatban marad a frufrus fazon. A Helmut Maier és csapata megkreálta trendfrizurák egyike az erősen lépcsőzetesre vágott hosszú fazon tépett függöny frufruval, ami puha átmenetekkel simul bele a haj többi részébe, valamint egy klasszikus barna bob hosszú, kerek frufruval. A jól alakítható long bob idén is tartja pozícióját a kedvencek listáján.

Ráadásul azok számára is van egy jó hírünk, akik ezeket a stílusokat unalmasnak tartják: Maier és kollégái a kísérletezőkedvűek számára is tartogatnak valamit a tarsolyukban. 2023 egyik trendszíne a kobaltkék. Egy modern, progresszív rövid frizurával kombinálva rendkívül vagány összhatást érhetünk el. Azok, akik a valamivel lágyabb hajszínárnyalatokat részesítik előnyben, a pasztellárnyalatok visszatérésének örülhetnek.
 

Ezért olyan különlegesek az új trendfrizurák

A szakemberek a raffinált színező technikák alkalmazása során a különböző színárnyalatokkal játszanak. Az ügyesen elhelyezett fény-árnyék effektek a frizuráknak háromdimenziós hatást kölcsönöznek. Ezekkel a legegyszerűbb fazonok és hajszínek is feldobhatók. A mesterművet a tiszta színárnyalatok és a puha átmenetek teszik tökéletessé.