Active Beauty
Valentin-nap másképp

Formabontó programtippek

Valentin-nap másképp

A szerelmesek ünnepén gyakran abba a hibába esünk, hogy valamilyen tárgyi ajándékkel szeretnénk kimutatni a párunknak az iránta táplált érzelmeinket, pedig az élmény sokkal tartósabb és emlékezetesebb meglepetés. Épp ezért hoztunk pár szuper ötletet, melyekkel olyan lesz az idei Valentin-nap, amire még 20 év múlva is emlékezni fogtok.

Randevú újratöltve
Biztosan van minimum egy olyan randevú-emléked, amire nagyon szívesen gondolsz vissza, mert épp akkor csattant el az első csók, akkor mondtátok egymásnak először, hogy „szeretlek”, vagy egyszerűen fantasztikusan éreztétek magatokat. Mit szólnál ahhoz, ha idén ezt a randit élnétek át újra? Menjetek el ugyanabba az étterembe, vegyétek fel akár ugyanazokat a ruhákat, sétáljátok végig az akkori útvonalon… Az pozitív emlékek és érzések fénysebességgel fognak feltörni, így garantáltan ez a randi is szuperül fog végződni.

Csillaglesen
Február közepén még igencsak hideg szokott lenni, de ez ne vegye el a kedveteket a csillaglestől! Öltözzetek fel jó melegen, üljetek ki egy parkba vagy az erkélyre, és egy forró csokival a kezetekben, összebújva figyeljétek az eget és a csillagokat. A romantika garantált!
 

5 TÉMA, AMIRŐL MINDEN PÁRNAK BESZÉLNIE KÉNE


 
Kényeztetést egy hotelben
Igazi luxusra és kényeztetésre vágysz? Ebben az esetben mit szólnál ahhoz, ha egy számodra szimpatikus hotelben foglalnál egy szobát, és ezzel lepnéd meg a párodat? Egy kellemes vacsora, esetleg wellnessezés vagy masszázs után vonuljatok el a szobába, és élvezzetek ki az éjszaka minden pillanatát! Másnap reggel pedig kérjétek ágyba a reggelit!

Otthoni masszázs
Szintén szuper ötlet, ha házhoz hívsz két masszőrt, így megszokott környezetben élvezhetitek ki a páróddal a masszázs jótékony hatásait. A masszőrök távozásával természetesen nem ér véget a program, sőt mi több, ekkor kezdődik csak az este!
 

A SZERELEM PSZICHOLÓGIÁJACél nélküli utazás
Sok esetben a napunk minden órája pontosan el van tervezve, így alig jut idő spontán dolgokra. Épp ezért szuper meglepetés, ha legalább Valentin-napon búcsút intetek a terveknek! Reggel üljetek be a kocsiba, és induljatok el valamerre. Ne tűzzetek ki magatok elé célt, éljetek a mának! Ha megtetszik egy falu vagy város, álljatok meg, nézzetek szét, fogyasszatok el egy finom kávét vagy ebédet a helyi étteremben, majd induljatok tovább.